PISSE OLD SCHOOL – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
30% HOS NA-KD + RABATKODE

PISSE OLD SCHOOL

jul-1

Okay jeg indrømmer det, er pisse old school. Tiden med julekort til venner, bekendte og familie er for længst forbi og alligevel finder jeg mig selv med et kæmpe smil i køen på posthuset! Ja jeg har sendt julekort og endda så tacky med min datter fylder en hel side, det er for fan’ hendes første jul!!

Jeg havde ellers svoret at jeg bestemt ikke skulle være “en af de forældre” som glædelig sætter mit barn op med jule-outfit efterfuldt af tanken “SELVFØLGELIG vil alle blive lykkelige for et kort med min datter”, men jeg må krybe til korset og blankt indrømme at jeg er en af de forældre! Men for sørensen for er hun bare skide dejlig, og hvem ville egentlig ikke være lykkelig for at hænge hende på køleskabet?!

Hahaha jeg elsker det her mommy-life!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30% HOS NA-KD + RABATKODE