STEDET VI KALDER HJEM – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
SKØNNE JULEGAVE IDEER

STEDET VI KALDER HJEM

ainbnb-15 ainbnb-11hjem-3 img_2330ainbnb-12ainbnb-13ainbnb-14ainbnb-10 signemorkeberg-5 ainbnb-8vissevassekalender-5 sophia4,5mdr-8ainbnb-9 ainbnb-1Menu-1ainbnb-4ainbnb-5ainbnb-2ainbnb-18ainbnb-19

Indlægget indeholder affiliate links!

Et indlæg som har været længe undervejs, og nu byder jeg velkommen til stedet vi kalder hjem. Den oase hvor kærlighedsvæsnet og jeg bygger rede, hvor hun vil tag sit første skridt og hendes søde nuttede stemme vil sige sit første ord ( som SELVFØLGELIG bliver mor ). I en gammel herskabslejlighed fra 1907 med højt til loftet, smukt stuk, gamle gulve af skibsbrædder og en indbygget bænk i karnappen som gemmer på over 100 års gamle historier.

Igennem vores renovering, har vi fået lavet nyt køkken og bad – det har været en vild proces med upålidelige og utilregnelige håndværkere MEN til sidst fandt vi den mest fantastiske håndværker – Frederik Tranberg og på ingen tid er lejligheden nu færdig! Så hvis du står og mangler en tømre, som altid holder sine aftaler, en vis arbejde altid er tip tip – så kan jeg varmt anbefale Frederik! Det er de sidste små interiør detaljer, som mangler. Blandt andet udskiftingen af Ikea’s bestå i stuen til By Lassen frame i lysegrå og et nyt fjernsyn, ( det som er i lejligheden er Tobias’s ) som min ven Martin hjælper med sidst på ugen. Venner er guld værd, især når man som jeg ikke er super handy eller stærk! Gardiner i soveværelset samt plakater som skal op og hænge, er også på min “to-do” liste.

I indretningen har jeg lagt meget vægt på, at lejligheden ikke skriger BARN men på samme tid er super brugbar for et lille barn som både skal lære at kravle og gå. Hun skal have plads til at udfolde sig og jeg skal have muligheden for at have et voksen liv, uden der er skrigende pink og legetøj over alt i hjemmet. Jeg nyder virkelig min minimalistiske smag i kontrast til det gamle herskabslook, som lejligheden har – endelig er vi faldet på plads. For at være ærlig, har det været noget af en rutsjebane at blive mor, håndtere håndværkere, indretning og efterfølgende alt omkring at blive alenemor. Omgivet af familie og venner har jeg fødderne solidt plantet på jorden, og nu nyder jeg barsel livet + selvfølgelig faktummet at vi kan blive boende her i de næste mange år.

Jeg føler mig virkelig beriget af alle jer, som har givet mig søde ord med på vejen – Tak!

Psssssst julemanden har været tidligt ude, har fået mit juleønske opfyldt!

 

above-copenhagen-lookbook-released12

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKØNNE JULEGAVE IDEER