BARNEVOGN OG TIVOLI - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
LÆKKERT BABY TØJ TIL VANVITTIGE PRISER

BARNEVOGN OG TIVOLI

tivoli

Forleden dag var vi i slap vi alt hvad vi havde i hænderne, hoppede på bussen og trillede i en tur i Tivoli. Spise romantisk frokost på Nimb, drikke varm latte og veninde-sludre – barsel livet er altså bare lidt smukkere når man er 4!

Det er dælme fedt, når ens lille kærlighedsvæsen er stor nok til at sidde i højstol – det gør cafe besøgende lidt nemmere og må indrømme jeg nyder dem i fulde drag. Ikke mindst fordi jeg elsker hendes smaske – det er SÅ cute! Men også fordi hun er ved at være super bevidst omkring omverden, hun iagttager alt omkring sig og det er en fornøjelse.

Hun var fuldstændig betaget af alle de smukke lys og spændende lyde i Tivoli, hun charmede løs også under frokosten og som prikken over i´et ville hun bare så gerne holde Sebastian i hånden for han er bare den sødeste lille dreng!

img_5422

Der er stor forskel på barsel livet til en lille nyfødt, til tiden med en snart 7 mdrs lækkerhed – det bliver nemmere og nemmere 🙂

Pssssssst vi gik hjem fra indre by, hun sov hele vejen og gik i seng kl.16.00!!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LÆKKERT BABY TØJ TIL VANVITTIGE PRISER