LÆKKERT BABY TØJ TIL VANVITTIGE PRISER – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
EN FORRYGENDE JULEGAVE TIL BEDSTEFORÆLDRENE

LÆKKERT BABY TØJ TIL VANVITTIGE PRISER

babystuff

Er du på udkig efter lækkert babytøj til vanvittige priser? Så har jeg netop opdateret min Reshopper profil med et hav af skønne items!

Jeg har været igennem kærlighedsvæsnets klædeskab og jeg har fået samlet nogle lækkerier, som jeg vel og mærket sælger ud til vanvittige priser!!! Størrelserne er typisk i mellem 68-74 og det er alt fra Wheat, Joha, Serendipity, Sofie Schnoor og mange mange flere. Faktisk sælger jeg også hendes fantastiske loullou aktivitetsstativ, som vi har været SÅ glade for!

Det hele kan du finde på Reshopper lige her
Psssst priserne ligger fra 10 kr til 400 kr på aktivitetsstavitet ( Halv pris )!! Told you.. vanvittige priser!!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN FORRYGENDE JULEGAVE TIL BEDSTEFORÆLDRENE