EKSTRAORDINÆR ITALIENSK FROKOST – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
PERFEKTE BRYN

EKSTRAORDINÆR ITALIENSK FROKOST

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indlægget indeholder affiliate links!

Advarelse: Dette indlæg vil få dine tænder til at løbe i vand og der er stor chance for at du enten bestiller det næste fly til skønne Italien eller hopper forbi Illum og Rossopomodoro asap!

Efter utallige rejser til Italien med besøg blandt andet i Toscana, Umbrian, Lazio og Emilia-Romagna m.m, har mine smagsløg for længe siden forelsket sig i italiensk mad. Simple mad som bare smager forrygende, retter som smelter på tungen og cremede cappuccinos. Jeg dag-drømmer mig tit og ofte tilbage til min favorit cafe i Rom med en lækker cappuccino i hånden til små 10 kr. Åh kære Italien!! Jeg har altid haft et ambivalent forhold til italienske spisesteder i Danmark, da vores råvare bare ikke helt er de samme. De få steder hvor Italien er vel repræsenterede er desværre i den dyrere ende, men idag kom dagen hvor jeg ændrede mening!

Min mor, kærlighedsvæsnet og jeg fik en absolut ekstraordinær italiensk frokost hos Rossopomodoro igår, som ligger på toppen af Illum. Her er der ren faktisk en bid af Italien direkte i hjertet af København og fuldkommen til overskuelige priser. Det er både forrygende, ekstraordinær og himlsk!

Rossopomodoro har min varmeste anbefalinger, her få man altså en unik bid af Italien og skide skøn service!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PERFEKTE BRYN