AND SO FUCKING WHAT – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
ROSERAIN

AND SO FUCKING WHAT

signemorkeberg-1

Indlægget indeholder affiliate links!

Vi har dem alle sammen, de dage vi bare har lyst til at gemme os væk under dynerne og glemme dagen. De dårlige, uheldige og pisse irriterende dage, hvor intet er rigtigt og alt bare er fuldstændig forkert! Dagene hvor en ny rynke kommer frem, glasset fyldt med varm kaffe ender på trægulvet, du bliver uvenner med trapperne på vej ned af opgangen, håret gider på ingen måde samarbejde og make-uppen løber i vinterkulden – ja, de dage, de dårlige dage!

And so FUCKING what.. Livet er ikke altid en dans på roser, med ynkeri kommer du ingen steder hen. Hop du bare op på hesten – i morgen er en ny dag!! Hvordan man håndtere udfordringer er et valg, et valg om at se sig selv som et offer, et valg om at rejse sig, et valg om at få styr på sit shit. Udfordringer og dårlige dage definere dig ikke, hvordan du håndtere dem definere dig!

Græd, for fan græd! Men bestem dig for at det kun er en begrænset periode. Brok dig og giv den gas med beskidte tillægsord – kom ud med vreden, fucking, sgu, lort på lort og så stop. Bestem dig for at det ikke skal påvirke din glæde. Stop med at mind-fuck dig selv! Få dig et mantra, som du siger igen og igen som “Det nytter ikke noget at være negativ, giv slip”. Find dét som betyder noget, som giver dig positive tanker og bliv det 🙂

Waaaaauw kloge ord fra mit mommy-life 😉

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ROSERAIN