DEN FØRSTE TAND – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
BOOZT OP TIL 50% + 15% RABATKODE

DEN FØRSTE TAND

sophiatand6mdr-3

Den første tand er begyndt at vokse frem mens den anden er lige i hælene på den første og trods kærlighedsvæsnet ikke synes det er den vildeste fest med to tænder på én gang, så er jeg altså pave-stolt!! Smerten er uden tvivl noget jeg kan mærke på hende, hun er helt vildt pjevs, nemt til tårer og natteroderiet er en del mere end normalt! Det gør uden tvivl mere ondt på hende end på mine madkasser, som også har fået et bid eller to – AVVV den lille vampyr!

Hun er dælme en stor pige, som både er 6 mdr, sidder op af sig selv og har fået sine første tænder på samme uge! Shit tiden flyver jo fuldstændig afsted!! Nu bliver jeg sgu helt sentimental, men wauw jeg har lavet denne lille lækkerhed.. Ja, den er god nok hun er min!

Den første.. Dem er der mange af det første år og det hele startede med det første hej. Jeg er sgu så beæret over at jeg kan opleve alt det her sammen med hende! Tænk at jeg nogensinde skulle have det sådan, det lå ikke i mine kort for 1,5 år siden og idag er mit liv fuldkommen ændrede. Det er vildt hvordan livet kan tag en kæmpe drejning og drømme pludselig kan ændres så radikalt. Når jeg tænker tilbage, kan jeg på ingen måde få ind i mit hoved hvordan jeg kunne være afklaret med at børn ikke skulle være en del af mit liv, og idag ville jeg på ingen måde ikke være foruden. Måske en beskyttelse af mig selv? Ja og nok en fornuftig forsvarsmekanisme.

Hun er den bedste gave og jeg er verdens heldigste at kunne kalde hende min datter.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOOZT OP TIL 50% + 15% RABATKODE