ET MINIMALISTISK HJEM MED bObles – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
JULETID OG JULEPYNT

ET MINIMALISTISK HJEM MED bObles

sophiabobles6mdr-6 sophiabobles6mdr-1 sophiabobles6mdr-3 sophiabobles6mdr-9 sophiabobles6mdr-10

Produkterne er en gave fra bObles og derfor sponsoreret. 

Tillykke med de 6 mdr min aller dyrebareste lille skat!
Det er en ganske særlig dag og mit kærlighedsvæsen er blevet forkælet med lækkerier fra bObles!

Efter tumletid hos bObles ( læs her ), blev jeg fuldstændig betaget i de super brugbar og ekstrem seje ting til børn. bObles går jo direkte i mit pædagog hjerte og appellere fuldstændig til mit mor-ønske om at stimulere min datters sanser og motorik. Det er så vigtigt for børn, at være bevidste omkring deres egen krop, og at selv den lille baby bliver motoriske udvikling fra start. Børn lærer igennem leg og bevægelse og det er bObles fantastisk til!! Kærlighedsvæsnet er fuldstændig opslugt, og det er en fryd for øjet at mærke hendes begejstring!! Det fedeste er at bObles kan bruges på så mange forskellige måder, ja de kan endda uden problemer komme med i bad!

Jeg bruger meget tid på at forme mit hjem børnevenligt unden at det nødvendigvis behøver at skrige barn! Jeg elsker det minimalistiske og skandinaviske look, som selvfølgelig skal være yderst brugbart for mit barn. Og som mor ønsker jeg selvfølgelig det aller bedste for min datter, hun skal motiveres og simuleres til den helt store guldmedalje – men behøver de skrigende farver være andre steder end på hendes værelse? Efter min mening, så nej – vi er jo ikke alle ens, men så længe hun er lille så bestemmer jeg! 😉

Børn er sociale små lækre væsner, som elsker at lege i rummet hvor de voksne befinder sig. Og det skal der selvfølgelig være masser plads til 🙂 For os mere farveforskrækkede mennesker, kan bObles fåes i grå mens både Elefanten og Kyllingen også fåes i de lækreste marmor looks, som passer perfekt ind i hjem som mit. Jeg er dog helt sikker på at de mere farvestrålende bObles lækkerier bliver købt snart og nydt fuldt ud 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULETID OG JULEPYNT