MINE DISLIKES – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
TRÆT AF KOLDE FINGRE?

MINE DISLIKES

dislike-10

Der er ingen tvivl om hvad min lille lækkerhed er fuldstændig pjattet med og hvad hun på alle punkter dislikes! Med den mest charmerende personlighed, går hun direkte ind i folk med træsko på. Hun er insisterende, grinende og fuldkommen dejlig, men hun minder sgu altså lidt om mig – hvis hun ikke vil, så kan man forsøge at tvinge hende men det ender med skrig og gråd. Jeg har lavet hendes liste over “ind-til-vidre” dislikes 😉

Grød! Jeg hader grød, fy for den lede! Mor forsøger med smaske lyde, men hun skulle prøve selv at få det slimede stads ind i munden!

Få nattøj på, det er hyggeligt lige indtil armene skal i dragten og mine hænder forsvinder! Og det pisser mig helt af når mor begynder at skråle “En elefant kom marcherende”. Elefanter kan altså ikke gå på edderkoppens fine spind dumme mor!!

JEG ER SULTEN, og det voksne kvinde-menneske tænkte ikke på det før jeg selv opdagede det. Og hun burde være den kloge af os – yeah right!

Vil ha det nu! Det legetøj, som jeg RIGTIG gerne vil lege med, ligger i den modsatte ende af kravlegården og jeg kan bare ikke få fat i det! Stik tosset, ser rødt nu og skriger ALT hvad jeg kan!

– Jeg gaber, gnider mig i øjnene og min mor siger jeg skal sove, men sove kan ske når jeg bliver gammel! Jeg vil IKKE sove, vil ikke.. ZzzzZzzz

– Når jeg er ked af det, fungere ÉN person. MIN MOAR! Giv hende til mig, NU!

– Jeg skal have hue og uld-dragt på når jeg skal trille med mor, det er bare ikke fedt! Min mor skulle selv prøve at gå klemt en hue over hoved!! NOT funny!

– Når jeg bliver stor, så bestemmer jeg selv!

– Det pisser mig helt af, når jeg ikke gider mere og hende mor fatter hat af hvad der forgår. Jeg er sur indtil hun finder ud af den ene ting jeg gerne vil!

Hahahaha! Ja, jeg hyggede mig med at skrive det her indlæg – mommy-life! 😉

above-copenhagen-lookbook-released12

1 kommentar

  • Anne

    Det er som at læse om min datter😂 Især det med at få tøjet på…Nøj hun bliver gal!
    Dog er grød (alt der kan spises!) et hit her…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRÆT AF KOLDE FINGRE?