JEG HAR ALDRIG HAFT SMUKKERE HÅR!!! - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
BESØG HOS AMAZE PR

JEG HAR ALDRIG HAFT SMUKKERE HÅR!!!

hair-by-michael-avenue-2 hair-by-michael-avenue-3 hair-by-michael-avenue-1 hair-by-michael-avenue-4 hair-by-michael-avenue-9

Jeg tror aldrig at jeg har haft smukkere hår, end jeg har lige nu!!

I dag var jeg forbi Michael Avenue, som netop har åbnet sin egen salon i hjertet af København. Jeg har kendt denne vanvittige talentfulde mand igennem de sidste 7 år og arbejdet sammen med ham i flere sammenhænge – blandt andet til Danish beauty awards og hos Aller. Nu var det endelig tid til at ligge mit hår i hans magiske hænder og jeg er fuldstændig mundlam! Oven på den sidste periode i mit liv, siger jeg: Fuck janteloven – jeg er blevet fucking lækker!!

Michael fik fuldstændig frie hænder, to do whatever! Og det blev til den lækreste omgang balayage, som er måden farven i håret falder på og bliver lysere. Det får både mit hår til at virke længere men også giver personlighed, er røv sexet og et frisk pust! Jeg fik selvfølgelig også en god omgang klip, som jeg VIRKELIG havde brug for. Michael kantede mit ansigt ind og gav håret en blød overgang! Som du kan se på før og efter billederne, så er manden jo den reneste tryllekunstner – jeg har aldrig haft aldrig haft smukkere hår!!! Jeg er fuldstændig vild med det!! Michael kan dælme sit håndværk!

Prikken over i’et var at der var masser plads og rum til kærlighedsvæsnet i denne skønne salon, hvilket jo betyder så meget for os mødre på barsel! Amning, lidt pjevseri, ble-skift og masser charme, hun hyggede sig i mange timer – heldigvis var min mor med til at give en hjælpende hånd! Elsker den kvinde!!

Hvis du er på udkig efter Københavns bedste frisør, så kan du finde Michael Avenue lige her

Lidt snapchat kærlighed:

hair-by-michael-avenue-5

 

above-copenhagen-lookbook-released12
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BESØG HOS AMAZE PR