GODT GAL I SKRALDEN - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
BOBLES TUMLETID

GODT GAL I SKRALDEN

img_4725

Folk er simpelthen for meget og ja jeg er godt gal i skralden!
Det mest ucharmerende ved mennesker er respektløshed og det kan tænde mig helt af hvis folk er ubehøvlede, men at få mig op i det røde felt er sammensætningen af de to ovenstående som resultere i mit barn vågner  – OMFG!!

Idag kom jeg glædelig tøffende ned af H.C. Ørsteds vej, kærlighedsvæsnet er faldet i søvn i hendes barnevogn, solen skinnede og jeg har shoppet. Livet var sgu virkelig smukt! Mens jeg stod for rødt og ventede på det grønne lys, reflekterede jeg over livets store spørgsmål og faktummet at efteråret faktisk havde sin charme. Endeligt, det er grønt – vi skal hjem. Vi trillede over vejen og pludseligt hoppede jeg en halv meter! En bil dyttede vildt og voldsomt, kærlighedsvæsnet begyndte at græde og jeg kiggede forskrækket rundt. Jeg fik hurtigt øjnekontakt med den larmende-dyttende-ubehagelige ( og meget tykke mand ) bag rattet i en slidt bil, som trods mit grønne-good-to-go lys mente jeg skulle rykke mine fede røv en del hurtigere så han kunne svinge til højre!! SAY FUCKING WHAT, det skulle han simpelthen vække min datter for!!

Magen til ubehøvlede, respektløse nar!!

Undskylder mit vreds-udbrud men blev simpelthen nød til at dele det med dig! For fan’ lad os opføre os ordentlig overfor hinanden, lidt respekt er sgu ikke for meget forlangt! I morgen rejser jeg mig op for den første ældre dame i bussen og håber karma smiler min vej 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

   

3 kommentarer

  • Sara

    Ironisk nok, så er min erfaring at kvinder med barnevogne er dem der tager mindst hensyn til omverdenen, fordi de har en eller anden forskruet idé om, at deres “vidunder” er verdens centrum. Sorry to say. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annie Bjerring

    Jeg forstår din harme. Men det med de gamle damer i bussen – i en del år har jeg observeret at unge mennesker sidder ned, mens ældre og gravide og småbørnsmødre står og klamre sig i stropperne. Det var utænkeligt da jeg var barn/ung. Det er så indgroet, at jeg selv i dag rejser mig 😘

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

BOBLES TUMLETID