RYNKER FORSVIND! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
SMUK VISSEVASSE 2017 KALENDER

RYNKER FORSVIND!

beauty-4 beauty-5 beauty-6 beauty-7

Ingen fuld nattesøvn sætter altså sine spor, syntes bestemt jeg ser 5 år ældre ud end jeg gjorder for blot 6 mdr siden. Rynkerne spreder sig som ringe i sandet og er ind i mellem i tvivl om mine smil gør at mine øjne lyser op eller at mine rynker bliver ekstremt fremhævet. Mommylife!!

Rynker forsvind please! Anyway så er jeg gået all into anti aging og her kommer Naturfarm phamacy ind i billeder! Med en omtalt effekt om at deres anti-aging produkter virker fortryllende, oven i det er økologiske produkter, har jeg kastet mig ud i ungdommens verden. Green door er serien som både er opstrammende, udglattende og giver fasthed i huden, den fremmer nemlig cellefornyelsen.

25 år igen – Here I come!!
– Hvad gør du for at holde dig ung?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMUK VISSEVASSE 2017 KALENDER