SMUK VISSEVASSE 2017 KALENDER - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
HH SIMONSEN OG GIVEAWAY

SMUK VISSEVASSE 2017 KALENDER

vissevassekalender-5 vissevassekalender-2 vissevassekalender-3 vissevassekalender-4

Struktur i hverdagen, giver mere overskud, mens planlægning får en hel ny betydning når man får barn. Amme-hjernen fungere bare ikke optimalt og der er gået baby i dén – en kalender er et must for mit vedkommende!

Når jeg kommer tilbage fra min barsel, er det ekstra vigtigt for mig at tingene fungere og gøre glidende. At aftalerne både arbejdsmæssigt som privat er struktureret på en ordentlig måde, både for kærlighedsvæsnet og mig! Livet forandre sig pludseligt og som selvstændig kommer jeg til at skulle arbejde dobbelt så meget på halvdelen af tiden, de lange 24/7 arbejdedage er skiftet ud med Sophia-tid. Afhentning i vuggestuen, aftensmad, bade-tid og legetiden lad sig ikke vente på sig.

Vissevasse har lavet den lækreste turnable wall calendar til 2017, på den ene side er den dusty rose og den anden dusty green – den er hammerende minimalistisk og skide smuk! Jeg glæder mig til at få den op og hænge, hvor den vil bidrage med lidt farve på mit kontor 🙂

Du kan finde turnable wall calendar til 2017 lige her

Psssst kalenderen er en gave fra Vissevasse

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HH SIMONSEN OG GIVEAWAY