FRØKEN TANDLØS – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
SPAR OP TIL 50% + 10 EKSTRA PÅ BOOZT KUN IDAG

FRØKEN TANDLØS

img_4527

Idag er én af de dage, hvor dagens program ikke er et af de mest fantastiske! Vist har jeg hele dagen sammen med kærlighedsvæsnet, som i sig selv er den bedste gave men jeg har også et tandlæge besøg som bestemt ikke huer mig. Et af de besøg som ikke er rare, jeg skal nemlig have trukket en tand ud – AV!

Jeg er bare ikke super pjattet med andre menneskers hænder i min mund. Ja, det må jeg sgu indrømme! I løbet af den seneste tid, har jeg i flere omgang haft betændelse i kæben forårsaget af en gammel rodebehandlet tand, som er lavet pisse-dårligt og bare ikke vil samarbejde. Jeg har sågar fået en kæbeoperation, men det har altså ikke virket! Tanden skal ud og jeg kan se frem til at bruge alle mine penge på en tandimplantat i nærmeste fremtid – lucky me!

Valget af tandlæge, har altså stor en indflydelse på vores fremtidige pengepung og selvfølgelig på hvordan bisserne har det! Det er faktisk pisse-lorte taveligt, for hvordan i al verden finder man en skide god tandlæge, uden at afprøve de forskellige? Det er lidt ligesom med kærlighed, man skal sgu da kysse nogle frøer før man finder en prins! Det kræver jo erfaring og hvis arbejdet ikke bliver gjort ordentligt, så bider det os i numsen i de efterfølgende år. Hvis jeg bare havde startet hos Alhambravej tandlægerne, så havde jeg ikke siddet som frøken tandløs! Dog skulle jeg ( som mange andre ) først igennem et par idioter først, den væreste jeg har oplevet var den tandlæge med et tilbud 97.500 danske kroner som du kan læse om her.

Kryds fingre for mig senere 🙂
Og husk at følg med på snapchat signemorkeberg

above-copenhagen-lookbook-released12

4 kommentarer

  • Hej Signe,

    Hvad gjorde at dig valg faldt på netop den tandlæge? Tænker, der er jo rigtig mange tandlæger på Frederiksberg, og jeg ved ikke helt hvem man skal vælge? Jeg har umiddelbart set på Tandlægerne På Frederiksberg, men ved ikke om du kender dem?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Ankersø

    Hej Signeee ☺️ Håber dig og din lille lækre bebs har det for skønt, trods tandproblemer 👎🏽.. Vil du ikke lave et blod indlæg om dit interiør derhjemme, synes nemlig din stil er for nice og jeg mangler lidt inspirations billeder! 👌🏽😍

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPAR OP TIL 50% + 10 EKSTRA PÅ BOOZT KUN IDAG