VILDT SØD OG PERSONLIG PLAKAT - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
NEJ DET ER IKKE HÅRDT AT VÆRE ENLIG MOR

VILDT SØD OG PERSONLIG PLAKAT

sophia4,5mdr-8 sophia4,5mdr-9 sophia4,5mdr-13 sophia4,5mdr-17

Med ønsket om at gøre mit hjem personlig men stadig minimalistisk, har jeg virkelig brugt lang tid på at udvælge de forskellige ting i min lejlighed. Især er jeg vild med min nye Framkalla plakat , det er en app som kan fremkalde dine instagram billeder og sendes fra Sverige. Den kan fåes i 50×70 ( som jeg har valgt ) eller flere andre muligheder. Den er jo virkelig sød og utrolig personlig!

Jeg har valgt at visuelt beskrive rejsen igennem min graviditet til dagens dato. Det er jo ikke ligefrem fordi jeg mangler billeder af kærlighedsvæsnet, det er en arbejdsskade – at fange alle øjeblikke, så de huskes og aldrig bliver glemt.

Find Framkalla lige her

P.s Min poster er en gave af eget valg fra Framkalla og derfor sponsoreret.

above-copenhagen-lookbook-released12
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

NEJ DET ER IKKE HÅRDT AT VÆRE ENLIG MOR