NEJ DET ER IKKE HÅRDT AT VÆRE ENLIG MOR - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
HAR DU MON VUNDET?

NEJ DET ER IKKE HÅRDT AT VÆRE ENLIG MOR

sophiaogsigne sophiaogsigne1

Det kan ikke tælles på to hænder hvor mange gange jeg har fået spørgsmålet: “Er det hårdt at være enlig mor?”. Vores samfundet har et billede af at være enlig mor er et offer, en mor og et barn som er blevet efterladt. En kvinde, som man har medlidenhed med! Jeg er IKKE et offer, tværdigmod ser jeg mig selv som en stærk kvinde! Jeg ville lyve hvis jeg skrev det ikke har været røv svært, at kærligheden bristede på samme tidspunkt som skulle definerer mig selv som mor. Men én gang for alle, lad os lige få det på det rene: NEJ det er ikke hårdt at være enlig mor!

Jeg har ingen forpligtelser over for en partner, der behøver ikke købes ind eller gøres rent på bestemte tidspunkter og har ikke masser vasketøj som skal ordnes! Jeg har heller intet behov for at smide make-up i mit fjæs, være sexet eller leve op til nogen forventninger. Og har intet behov for at spille sparringspartner midt i amninger, baby-lort og træthed! Ej heller skal jeg takle konflikter eller stå med uenigheder på samme tidspunkt som jeg skal give alt min opmærksomhed til et lille væsen. Jeg styrer hele showet fuldkommen selv og det er altså befriende! Det lyder ikke så dårligt vel?

Jeg har et mål og det er at være en skide god mor over for kærlighedsvæsnet!

above-copenhagen-lookbook-released12

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

HAR DU MON VUNDET?