HVAD FAN BROKKEDE JEG MIG DOG OVER – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
MORGEN-EVENT MED SUPER FOODIES

HVAD FAN BROKKEDE JEG MIG DOG OVER

IMG_0249

“Hvad fan brokkede jeg mig dog over?” er en sætning som rumstere i mine tanker, det er ingen hemmelighed at jeg var helt fuldstændig pjattet med at være gravid, følelsen af ikke at have kontrol over min krop. Kvalmen, de ikke-eksiterende behagelige sovestillinger, den struttende mave, Tude-Marie øjeblikke og selvfølgelig frygten for ikke alt var som det skulle være inde i maven. Men set tilbage, ville jeg gøre det igen og igen for hun er fuldstændig fantastisk!! Flere af jer har beskrevet hvordan man glemmer følelsen, hvordan man ligefrem kan savne den struttende mave og at holde sit barn i armene overskygger de 9 mdr. Trods jeg ikke kommer til at savne gangbesværet, så er jeg helt med på at holde kærlighedsvæsnet overskygger de 9 mdr x en million! Og ville uden at tøve hoppe ud i det igen for hende!!

Den process kroppen går igennem, at en kvinde krop kan skabe et lille barn er for crazy, hvad vi er i stand til er det vildeste! Og har øjeblikke hvor jeg savner den struttende mave, som egentlig var enorm hyggelig. Nu er den tom og jeg er alene i min krop igen, hun er i mine arme og det går op for mig hvor beskyttet hun var inde i min store runde mave! I de øjeblikke hvor frygten for der skulle ske hende noget dukker op, ville jeg altså gerne proppe hende ind i maven igen – hahaha!

Hvis du sidder, som jeg gjorder, med stor mave og ikke er fuldstændig pjattet med at være gravid. Så hold ud, det er det hele værd og mere til!! Forsøg at nyd processen, de 9 mdr kommer ikke tilbage, så giv dig selv lov til at have skøre cravings, græde fuldstændig ustoppeligt over “De unge mødre” og sov… for guds skyld sov! Jeg rynkede på næsen hvergang nogle sagde den sætning “Husk at sov mens du kan”, som om jeg kunne det med fest i min mave. Men der er altså noget om snakken, hvis det ikke er at sove så hvil dig, brug dagene på netflix, byg din rede og slap af – Hvis ikke, kommer du til at fortryde det senere 😉

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MORGEN-EVENT MED SUPER FOODIES