MORGEN-EVENT MED SUPER FOODIES - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
GODTER TIL BARSEL HUDEN!

MORGEN-EVENT MED SUPER FOODIES

superfoods

Klokken var ikke engang slået 08.00 og frisk stod jeg klar med krigsmaling, rent tøj og paraplyen i hånden! Saaaaay what, zombie tilstanden i den nybagte mor periode begynder langsomt at forsvinde! Det er første gang væk fra kærlighedsvæsnet, første event siden jeg blev mor, første tidlige make-up dag – ja dagen idag var en pilemæle i mit nye liv!! Og trods jeg elsker at tilbringe kvalitetstid med mit lille vidunder, så var det altså også dejligt bare at være mig for engangs skyld. Som jeg er sikker på du kan nikke genkendende til 😉

Som du måske allerede har luret på snapchat ( signemorkeberg ) så startede dagen smukt med en vildt lækker morgenmad hos Super Foodies med masser vitaminer fra Pure Pharma og omgivet af skønhederne her i blandt skønne Louise aka Twerkqueen. Jeg havde intet imod at vågne op til sådan en lækker morgen-buffet hver morgen, hold nu op Super Foodies er delikat!!

 Indlægget indeholder affiliate links!
above-copenhagen-lookbook-released12
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

GODTER TIL BARSEL HUDEN!