GODTER TIL BARSEL HUDEN! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
SÅ BLIVER DER ØVET STEMME

GODTER TIL BARSEL HUDEN!

nordic-1

Poser under øjnene og små finde rynker som pibler frem, er noget de fleste af os barselende kvinder oplever. Uden den fulde nattesøvn og for den sags skyld ordentlig kost, sætter sine spor på vores hormonfylde kroppe! Jeg sværger at mine ny-kommende rynker ikke kan tælles på en hånd længere og det er derfor en ekstra glæde at modtage en lækker pakke fra pr bureauet Amaze Press!

De kvinder er sgu så dejlige og betænksomme, ikke mindst fordi de ofte ved præcis hvad jeg har brug for uden jeg behøver at åbne min mund! Denne pakke kommer som sendt fra himlen, med godter til barsel huden, nemlig Anti-Age Day and night cream og Anti-Age Face Cleansing Gel fra det danske skønheds mærke Nordic Amber. Produkterne er baseret på nordisk rav og alt vandet er udskiftet med aloe vera, oven i herligheden er alle produkterne af økologisk rav, urter og planter. Oh yes Nordic Amber er fantastisk!

Pssssst produkterne kan også købes i Magasin lige her eller på Nordic Amber’s egen webshop her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ BLIVER DER ØVET STEMME