GÅ GLAD I BAD MED LITTLE SIBERICA – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
BØRN, INTERIØR OG UDSALG MED 15-50%

GÅ GLAD I BAD MED LITTLE SIBERICA

gaagladibad-5 gaagladibad-3 gaagladibad-4 gaagladibad-1 gaagladibad-2

Kærlighedsvæsnet kommer i bad hveranden dag nu og det er hverken fest eller glade dage – hun er ikke så pjattet med at pjaske rundt i det lækre varme vand. Trods jeg nyder at kysse på en ren, velduftende og blød baby, så deler hun altså ikke helt min glæde!

Jeg har i den sidste tid testet Little Siberica, og jeg må ærlig sige at produkterne er fantastiske!! De er velduftende, økologiske og fuldstændig rene!! Jeg kom først i kontakt med det russiske og økologiske mærke Natura Siberica, i forbindelse med min rolle som dommer til Danish beauty award. Og med min forkærlighed for økologisk skønhedspleje, ja så går Little Siberica altså direkte ind på min favorit liste af produkter til kærlighedsvæsnet!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BØRN, INTERIØR OG UDSALG MED 15-50%