DEN NYE TILVÆRELSE SOM SINGLE MOR - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
DEN FØRSTE GRØD

DEN NYE TILVÆRELSE SOM SINGLE MOR

IMG_4159

Det sure med det søde, det er hvad jeg har lovet dig her på bloggen. Mit liv når det er rosen rødt og fucking awesome, men også de udfordringer og mindre happy days! I dag deler jeg en lille update fra den nye tilværelse som single mor!

Da jeg snakkede med min barndomsveninde igår ( som forresten er verdens sejeste mor, snart til to lækkerheder ), gik det op for mig hvor meget gavn nybagte mødre har af deres mænd. Flere i min mødre gruppe, får sove-igennem-weekender hvor deres mænd tager nattevagten og kvinden har ammet ud. Manden tager også over og er den primær til babysvømning, de daglige bade-ture samt morgen rutinerne. Altså de opgaver, hvor morens bryster ikke indgår i ligningen! Hvilket fik mig til at tænke på om fordelingen med barnet bør være 50/50? Alle par har jo hver deres måde at opdele skal-opgaverne i mellem sig, men jeg syntes nu at-sove-igennem lyder temmelig rart!!

Da T og jeg var sammen, var jeg meget opmærksom på hvad det “normale” var og søgte mange svar. Deltager mænd i scanninger, hospitalsbesøg og fødselsforberedelser? Det ændre egentlig ikke rigtig faktummet af at det var det rigtige valg, at vi ikke er sammen og at jeg nu er alene mor. Igennem den sidste tid, har jeg fået styr på de praktisk ting omkring at være alene mor. Både økonomien, samvær og lejligheden er i orden, nu kan jeg give slip og få det bedste ud af min barsel og bearbejde de sidste ting! Én ting jeg skal arbejde på, er at bede om hjælp. Dagene hvor hun har tigerspring eller bare en off-dag er lange, men sidst på dagen hvor jeg kigger på det sovende lille væsen, føler jeg mig skide hammerne heldig!

Jeg er vild med at være mor, også alene mor!

above-copenhagen-lookbook-released12
   

4 kommentarer

 • Helena Henneberg

  Fantastisk at du giver os lov til at deltage smukke Signe. Du er så positiv og stærk og det er til tider udfordrende rolle du står i. Men din indstilling vil bære dig frem ❤️👍🏻. Knus smukke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mark

  Min mor var også alenemor og hold kæft jeg synes det er de sejeste kvinder kan det. Du har den rigtige attitude og nyder dit barn, hvor hårdt det end må være ikke at få så mange pauser….
  Jeg er ikke bekymret for Jer. Og tak for at dele

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

DEN FØRSTE GRØD