AT AMME I DET OFFENTLIGE – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
BØRN, INTERIØR OG UDSALG MED 15-50%

AT AMME I DET OFFENTLIGE

amme

Glem alt om din blufærdighed, når du først er blevet mor, får du et helt andet forhold til at vise brysterne frem selv i det offentlige rum! Med andre ord, når dit lille kærlighedsvæsen er sulten, har du ingen skam!! Personlig havde jeg aldrig forestillet mig at jeg ville sidde og amme mit ellers sultende barn på steder som Assistens kirkegårde, midt på Stefansgade eller for den sags skyld på Kgs. Nytorv – men virkeligheden er når hun er sulten, så er jeg mere eller mindre ligeglad med folks mærkelige blikke!!

Dog har jeg været en smule træt af at vise mine bryster frem rundt omkring i København og nu har jeg fået en ny og skide smart bæresele, som hjælper på at amme sit barn i det offentlige en smule mere privat!! YES!! Det puster lidt kærlighed til min blufærdighed!

Med ErgoBaby Four Positions 360 ( Find den lige her ) kan kærlighedsvæsnet ammes mens jeg går med hende, oven i købet kan jeg trække et stykke stof over hoved på hende som beskytter imod vind og sol MEN det hjælper også på udsynet til mine bryster. Hvor smart er det lige?! Jeg skulle have købt den allerede da hun var nyfødt, med baby indsatsen som du kan finde her. Den er pisse god for hende, da den passer på hendes baby-regnorm-ryg og har hele 4 ergonomiske bærepositioner + mine bryster er endnu engang blevet private og jeg er vild med det!!

Indlægget indeholder affiliate links!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BØRN, INTERIØR OG UDSALG MED 15-50%