BØRN, INTERIØR OG UDSALG MED 15-50% – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
BADESMØLF

BØRN, INTERIØR OG UDSALG MED 15-50%

tilbud

 Jeg er uden tvivl ikke den eneste mor, som kigger måbende på priser med et håb om at vinde i lotto!! For hold nu kæft det er dyrt at have en lille fis, som konstant er under udvikling! Det betyder også at det er et voksende behov, at kigge efter udsalg på de must-have eller nice-to-have ting som jeg går og drømmer om til kærlighedsvæsnet! Såsom Bedside Crib seng, opbevaringskurv af legetøj, sovebrikker til forkølelse og natlampe – you name it!

Derfor deler jeg idag et tip om et fantastisk udsalg hos Lekmer, hvor vi kan finde en masse lækre items til 15-50% udsalg. Børn, interiør og udsalg – lækker kombi ikke sandt?! Der er sgu en del at spare 🙂 Se hele udsalget her!

På billedet finder du: Färg & form, stor opbevaringspose til 119 kr / Färg & form, stor opbevaringspose med prikker til 119 kr/ Elodie Details, stor opbevaringskurv til 364,65 kr / A Little Lovely Company, Natlampe til 67,15 kr Jox Trend tipi telt til 729 kr / Papæsker, Runde, 3-pak til 199 kr/ Fantastiske sovebrikker til 160,65 kr / BabyBay, Bedside Crib til 1.699,15 kr

Indlægget indeholder affiliate links!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BADESMØLF