JAMEN SÅ FUCK FUCK DA – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
HIP HIP HURRA TIL DENNE LÆKKERHED

JAMEN SÅ FUCK FUCK DA

vihardetgodt

“Jamen så fuck fuck da” var præcis hvad jeg fik sagt til verden omkring mig igår! Måske har du luret sandheden eller set på min snapchat ( signemorkeberg ) at vi rå hyggede igår! Vi tog os nemlig en vaske ægte fri dag i vores lille familie og den blev nydt fuldt ud! Hvilket også er grunden til det manglede indlæg igår – det ligner mig ikke, ja jeg ved det. Men hold kæft hvor var det lækkert bare at slippe alt omkring mig og nyde hende her på en ganske normal mandag!!

Jeg synes det har været så meget rundt om mig det sidste stykke tid, at jeg ind i mellem glemmer at stoppe op og bare nyde. Lidt ligesom en damptromle køre jeg bare videre – Throughout this shit! Men igår satte jeg mine bekymringer og praktiske gøremål til side, spise en fantastiske frokost med min mor, fik shoppet og delte hvert elskværdige øjeblikke med min helt igennem fantastiske datter. Alt mens jeg sked højt og flot på det praktiske lort en alene mor skal have styr på! Intet mad i køleskabet? Har du hørt om Justeat? Det alene-mor-halløj-shit, har lært mig at tag lidt lettere på tingene og værdsætter mine rengøringsdamer lidt ( MEGET ) højere nu! De er sgu dejlige!

Nu går overvejelserne på om vi skal tag på en lille ferie, bare sige “ses DK” – strålende sol, bikini og pool lyder alligevel temmelig tiltalende! Hvornår er det bedst at rejse med en baby? Og hvor gammel er den ideelle alder for flyve-turen? Skal vi rejse nu hvor hun er 4 mdr eller vente til den kolde og mørke vinter tid, stikke af til lidt forårs varme i et par uger hvor hun er omkring de 7-8 mdr? Tell me!!

P.S Ugle unger har lækkert udsalg på Joha i uld og silke lige her :*

above-copenhagen-lookbook-released12

3 kommentarer

 • Haniel Helena

  Kan stærkt anbefale at rejse i den alder hun har nu. Hun er ok nem, fordi hun ikke kravler og at hun ikke får fast føde. Lange flyveture er også nemme med en meget lille baby kontra en tumling, der skal aktiveres heletiden. Go girl og nyd hende og sol i fulde drag mens du kan 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin Antonio

  Man kan tage på ferie uanset alder.. Et barn/ baby skal ik være en hindring.. Det bare med at komme afsted og nyde livet..:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fik din Snapchat og det var ren hygge. Du er så skøn og godt for jer i fik hygget 🙂
  Hvis man bare er godt forberedt er der ikke nogen bedste alder til at flyve med de små.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HIP HIP HURRA TIL DENNE LÆKKERHED