DET BEDSTE SOVE TIP – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
JAMEN SÅ FUCK FUCK DA

DET BEDSTE SOVE TIP

bedstesovetip

“Klokken er mange, hvad fan gør jeg” den situation har jeg stået i så mange gange. Hvorefter jeg desperat prøver at vugge, synge, amme og ender med at vugge hende i søvn i mine arme – 7 kg’s lækkerhed er altså temmelig tung efter 45 minutters vugge-i-armene. Vi har fået vores egne rutiner, men jeg kan ikke løbe fra at aftnerne kan være hårde ligesom de kan være ekstremt nemme. Forsøger altid at ligge hende til ro ved 19 tiden og med lidt held så sover hun inden 20.00. Hun er så nysgerrig og stædig som sin mor, og det er da klart at verden er meget sjovere når man er vågn!

Det bedste sove tip, som uden at lyve ren faktisk virker, fandt jeg på mama.dk! Det kan godt være at du griner af mig og grinte faktisk også lidt af mig selv da jeg først begyndte. Men efter kort tid begyndte hendes øjne og blive tungere og tungere, hvilket resulterede i at hun i aftes smilede sig selv i søvn! Ingen gråd, ingen brok, kun en lille smilende pige og mit moderhjerte elsker det!

Se videoen nede under og prøv det selv af 🙂

OG NU er det mor-tid resten af aften 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JAMEN SÅ FUCK FUCK DA