MOMMY LIFE IS AWESOME – ALSO THE SINGLE KIND – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
ALENE-MOR? SAY WHAT?

MOMMY LIFE IS AWESOME – ALSO THE SINGLE KIND

IMG_3910

Efter igår dagens annoncering af min nye rolle som alene-mor ( læs her ), er jeg virkelig rørt over alle jeres søde beskeder og fantastiske råd – Tusind tak! Trods det på mange måder er en svær process, er jeg heldigvis rimelig følelsesmæssigt afklaret, om ikke andet er intet vigtigere for mig end kærlighedsvæsnet. Det er svært ikke at mærke lykken sprede sig ud i hele kroppen, når hun smiler, pludre og charmer! Mommy life is awesome – also the single kind! <3

I dag holder Sophia og jeg en rigtig hygge dage mens regndråberne falder ude foran vinduet, fejre vi dagen med levende lys ( langt væk fra hende ), aktivitetslege og masser kærlighed! Jeg må indrømme, at det er så dejligt bare at få en stille og rolig dag med hende!! I morgen begynder tiden til at se frem af og starte vores nye kapitel!

Jeg håber at du får en skøn søndag!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALENE-MOR? SAY WHAT?