6 MODE-SKØNNE EFTERÅRS LÆKKERIER TIL DE SMÅ - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
KVINDELIGHED OG ECCO

6 MODE-SKØNNE EFTERÅRS LÆKKERIER TIL DE SMÅ

hhh

 

I dag har jeg fundet 6 mode-skønne efterårs lækkerier til de små, som ihvertfald fanger min opmærksomhed! Ikke nok med at de hver især er vildt mode-lækre men så passer de altså perfekt til kærlighedsvæsnet!! Og jeg ville elske at se hende rocke lækkerierne!!

Jeg er altså lidt pjattet med at min datter er velklædt, selvfølgelig skal hun ligne en baby men der er ingen grund til en blomsterede, farve-strålende baby. Det perfekte look er noget komfortabelt og stadig skide lækkert! Jeg har altid gået meget op i min egen stil, men i takt med at jeg er blevet mor, så vinder børne mode altså min fulde opmærksomhed! But I will be back 😉

above-copenhagen-lookbook-released12
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KVINDELIGHED OG ECCO