KVINDELIGHED OG ECCO - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
HVAD SYNES DU? SKAL JEG KØBE BY LASSEN FRAME?

KVINDELIGHED OG ECCO

ecco-1 ecco-2 ecco-3 ecco-5 ecco-6

Sponsoreret af Ecco.

Det er noget tid siden jeg sidst har fået delt mine outfits her på bloggen, pludselig har hele ( mit ) universet handlet om baby og barsel! Ja karry-gult-baby-lort, baby outfits, baby udstyr og fedtet hår har overtaget bloggen og nu begynder jeg at finde mere tilbage til M-I-G! Hurraaaaa 🙂

Nu snart med en 4 mdr gammel lækkerhed og snart 5 mdr inde i min barsel, må jeg indrømme at det ikke har været de mest flatterende måneder for mit vedkommende. Det har ganske rigtigt været fedtet hår og make up fri dage! Vi barselende kvinder har nemlig en tendens til at skubbe vores kvindelighed til side, hvilket er helt forståeligt eftersom det handler om overlevelse! Det kan ind i mellem være svært at finde tilbage, tilbage til sig selv uden at være smurt ind i gylp eller håret i en knold! I ugernes løb har jeg erfaret, at det faktisk er fucking fedt at gøre noget ud af sig selv –  op på lidt hæle, make up i fjæset og håret sat, endda også dufte lidt dejligt! Og det er præcis hvad jeg har fokus på idag – KVINDELIGHED!

Mødre vi kan godt tænke praktisk, komfortabelt og stadig bare at springe ud og være kvinder! At være feminin, at føle sig attraktiv og mode-lækker er noget jeg i den grad har brug for, det får mig til at føle mig godt tilpas og i et med mig selv – det er vigtigt! Jeg ER kvinde, trods jeg er mor til en lille baby så er det vigtigt at have det godt med mig selv!!

I samarbejde med Ecco, har jeg bestilt et par af de nye shape støvler med slangeskindseffekt, som er en sæsonens musthaves! Der er en lille hæl på skønhederne, men præcis lille nok til at jeg ville kunne løbe maraton i dem eller en lang trille tur med barnevognen og kærlighedsvænset og stadig nok til at jeg føler mig feminin og lækker! 😉 Med andre ord, det er perfekte til mit behov og endda uden at gå på uden at gå på kompromis med komfort!!!

En anden super sød, sjov og sej ting Ecco har fokus på i øjeblikket er heltinder.
Vi hylder hverdagens heltinder, der uselvisk hjælper andre, tør gå forrest og gøre en forskel. Vær med og nominér en kvinde, du synes fortjener anerkendelse for sin indsats. Vi udlodder 50.000 DKK. til fire kvinder, som besidder én eller flere af ECCOs kerneværdier: Medmenneskelighed, frihed, innovation eller stil.” Ecco
Lige i øjeblikket kan du nominere en de heltinder, som du synes fortjener at blive hyldet. Jeg har allerede nomineret min heltinde – min mor! Hun er intet mindre end fantastisk, den mest elskværdige kvinder som jeg har mødt på min vej – hun har gjort og gør en kæmpe forskel i mit liv! Når vi selv bliver forældre, går det pludselig op for os, at vores egne forældre ejer enormt meget kærlighed til os! Min mor er løvemor så det basker, hun er stærk, sej, smuk, klog og ikke bange for at dele ud af hendes erfaringer på godt og skidt! Hun er kvinde med stort K, en fri fugl som siger præcis hvad hun tænker og føler og så står hun ved min side igennem tykt som tyndt! Åh hende er jeg vild med!

 Hvem er din heltinde? Og hvorfor?
Husk at nominere hende lige her!

above-copenhagen-lookbook-released12

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD SYNES DU? SKAL JEG KØBE BY LASSEN FRAME?