IDAG SKAL MIN DATTER DØBES! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
AT VÆRE MOR

IDAG SKAL MIN DATTER DØBES!

Sophia3mdrdaab-3 Sophia3mdrdaab-1Sophia3mdrdaab-8 Sophia3mdrdaab-5 Sophia3mdrdaab-4Sophia3mdrdaab-9Sophia3mdrdaab-7Sophia3mdrdaab-6

HIP HIP HURAAAA idag skal min datter døbes og jeg er SÅ pave stolt – det er dælme en stor dag! Med det ene ben ude af døren og sommerfuglene i maven, skynder jeg mig at dele lidt af mine tanker!

Jeg kan ikke tælle hvor mange gange jeg har kigget på baby billeder af mig selv igennem årenes løb og især min egen barnedåb som mine forældre har et hav af billeder af. Trods man er så lille, at det er umuligt at huske dagen så er den ganske særlig! Dagen er poppet med traditioner og jeg er sikker på at i årene frem, vil kærlighedsvæsnet også kigge på billederne fra idag. Hun vil høre røverhistorier og fortællinger fra dagen, som hendes mor ihvertfald vil huske klart og tydeligt! Jeg har startet en ny tradition i vores lille familie, i form af hendes smukke amsterdam dåbskjole. Min fremragende ide er at gemme den til det mine børnebørn, og det er hendes tur til at holde barnedåb. Jeg har altid fundet det charmerende at der er historie og at items går i arv igennem generationer, hvilket jeg ønsker at give videre til hende! Grin du bare, jeg er altså fan af det!! 🙂

Denne lille lækkerhed er jo lige til at spise i hendes smukke amsterdam dåbskjole fra Oli prik, og det er med sommerfugle i maven at vi begynder dagen idag! En ganske særlig dag, hvor vi skal fejre hende til UG!

P.S. Jeg er sikker på hun græder i kirken!
P.P.S Jeg glæder mig til at vise billeder fra hele dagen 🙂
P.P.P.S Jeg tror måske også jeg begynder at græde i kirken!!!

 

 

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AT VÆRE MOR