VI BEGYNDER VUGGESTUE JAGTEN IDAG!!! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
BABYLEGETØJ PÅ VORES ØNSKELISTE

VI BEGYNDER VUGGESTUE JAGTEN IDAG!!!

sophia11og12uger (4 of 111)

Idag skal vi på vores aller første vuggestue besøg, det for er både vildt spændende og lidt skræmmende!! Kærlighedsvæsnet er lige rundet de 3 mdr og er på ingen måde klar til at tænke tanken om at undvære hende i nogle timer om dagen, men det skal jo gøres! Jeg har reflekteret meget over hvad jeg skal kigge efter. Er hun til et stort sted med al verdens muligheder? Eller er hun til et mindre sted? Verden må virke så stor for en lille prut som hende eller måske er det bare mig som synes verden er stor for min lille fis!

Jeg er selv uddannet pædagog, og er ikke umiddelbart vild med at overlade mit dyrebareste til fremmede mennesker. Jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste mor som finder det lidt skræmmende! På mit pædagog seminarium var der uden tvivl en håndfuld som jeg med glæde ville overlade mit barn til, men for at være ærlig var der dælme også nogle jeg ikke ville lukke i nærheden af hende! Under mine praktik perioder var jeg i en vuggestue som virkelig var skøn og fyldt med masser kompetencer, men jeg har også oplevet det direkte modsatte. Jeg er ked af at sige det, men min opfattelse er at de fleste daginstitutioner ofte har nogle pædagoger som er udbrændte, drikker enormt meget kaffe og snakker mere end de handler. Men i bund og grund handler det om ledelsen, hvis lederen er dygtig reflektere det af på personalet!

Det gør det bestemt ikke nemmere, at det var inden for det pædagogiske felt, at jeg blev overfaldet seksuelt af en arbejdskollega! Ja, jeg arbejder hårdt på at give slip, min erfaring og ar på sjælen skal jo ikke påvirke hende – så hopper ud i vuggestue jagten idag!! OMFG jeg er nervøs!

De punkter som jeg kigger efter i jagten på at finde det bedste sted for hende her:
– Ledelsen kompetencer.
– Vikar / Bruger de vikarer hvis personalet er syge, det er yderst vigtigt for mig at de gør. Normeringen er så dårlig i daginstitutionerne, at hvis der mangler personale bliver det et samlebånd for at klare hverdagen og jeg ønsker ikke min datter skal være på et samlebånd!
– Pædagogiske handlingsplaner.
– Hvordan ser hverdagen ud i vuggestuen.
– Hvilke aktiviteter sker der i vuggestuen.
– Hvad siger min mavefornemmelse.

Et lille sted kan være ligeså godt som et større sted, det er ledelsen, pædagogerne og medarbejderne som gør stedet unikt!

Wish us luck <3

above-copenhagen-lookbook-released12

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BABYLEGETØJ PÅ VORES ØNSKELISTE