"VERDENS DÅRLIGSTE VENINDE" - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
3 MÅNEDER GAMMEL OG SIN FØRSTE VACCINE

“VERDENS DÅRLIGSTE VENINDE”

tru

Okay jeg har lige trukket verdens dårligste veninde kortet, og jeg har SÅ dårlig samvittighed
– er det bare enhver mors lod i livet!?

Oven på en bekymrede nat med mange vågne øjeblikke, vel og mærket ikke fordi kærlighedsvæsnet var vågn, men fordi jeg var ved at dø af bekymring, havde mareridt og skulle tjekke om hun stadig var i live – hvilket hun selvfølgelig stadig er THANK GOD! Min lille pige fik sin første vaccination i går ( læs mere her ), og hun sov fra kl.17.30 til kl.02.00 hvilket er meget unormalt! Hendes pande var svedig og hænderne kolde, det bekymrede mig – hun havde og har stadig feber, ikke så højt som hun har skreget hele dagen i dag. Ja, hun er et stk. utilpas lille fis, hvilket passer ekstremt dårligt med at min barndomsveninde i dag skal forkæles med babyshower!!! OMG!!

Jeg har prøvet alt, og virkelig håbet at det ville blive bedre i løbet af formiddagen MEN nej ingen fremgang, andet end en lille pige som kun vil hive i hendes mors bryster. Som jeg derudover mistænker mindst hænger 1,5 cm mere efter idag!! Jeg kan nærmest ikke kommet ud af sengen, kærlighedsvæsnet vågner så snart jeg rejser mig og skrigeriet starter forfra, Tobias fungere ikke – hun kan ikke snydes, han har ingen mælk! Og jeg har trukket verdens dårligste veninde kortet, har aflyst at deltage i min bedste venindens babyshower – FLOT SIGNE din lorte veninde!!

Fyldt med dårlig samvittighed føler jeg mig sgu som en lort, but the end of the day er hun jo den vigtigste og det ville ikke have været hyggeligt for nogen af os 🙁

above-copenhagen-lookbook-released12
   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 MÅNEDER GAMMEL OG SIN FØRSTE VACCINE