ALT ER IKKE PERFEKT OG DET ER DA OGSÅ OKAY IK? – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
BABY OUTFIT OF THE DAY

ALT ER IKKE PERFEKT OG DET ER DA OGSÅ OKAY IK?

minpige12uger (12 of 1)

Er alle dage gode dage – fanme nej!

Jeg har i den seneste tid kæmpet for at finde min rolle som mor, finde mig til rette i barsel livet og lært min skønne datter at kende! Men dagligt kæmper jeg stadig med udfordringer som ligger langt dybere end det. Som du ved har min posttraumatisk stress været en af mit livs største kampe, at komme igennem det har været en utrolig lang proces. En af mine største bekymringer har været at det skulle tag noget fra kærlighedsvæsnet. Trods livets hårde knytnævner, er jeg en velfungerende kvinde, men sker der for mange ting omkring mig så bakker jeg lidt tilbage. Er ikke god til rod, for så dumt som det lyder betyder rod omkring mig, rod i mit indre. Har man stået overfor udfordringer som medføre posttraumatisk stress, arbejdet sig igennem lortet, så ved man hvor man skal passe på sig selv og hvad tricker det ubehagelige inde i. Og jeg kender mig selv virkelig godt!

Jeg må bare se i øjnene at flytterod og latterlige håndværkere er en udfordring for mig, ligeså vel som kæbe operation og kæmpe cyste er. Hvilket resulterede i et angstanfald under min kæbeoperation i fredags, jeg må nok bare erkende at det hele sætter sit præ på mig! Med tungen lige i munden, gør jeg mit bedste for intet af mit overskud bliver taget fra hende, og er meget bedst om at hun kommer i første række. Til gengæld bliver det taget fra alt andet!!

Livet er ikke en dans på roser, og jeg skal bestemt ikke beskrive det perfekte liv på min blog – da mit liv er langt fra perfekt, hvilket også betyder ærlighed fra min side. Ind i mellem er der dælme nogle dage som trækker tænder ud og det er da også okay ik?

above-copenhagen-lookbook-released12

3 kommentarer

  • Nazia

    Du er bare min yndlings blogger ♥️ Ingen facader men helt igennem ærlig, humoristisk, smuk og skøn på én og samme tid! OG jeg kan så meget relatere til din historie med min datter Ameliah Sophia som kom til verden på Herlev – også imens vi flyttede etc. etc.- for snart 1 år siden! Hold nu op det var det hårdeste (og selvf. mest fantastiske) år nogensinde trods livets udfordringer 😉 Men jeg kan love dig at livet blir nemmere om ikke så længe hvor din smukke datter kan og vil mere selv ♥️ Håber alt snart er på sin plads for dig og din lille familie!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anette

    <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BABY OUTFIT OF THE DAY