DAGENS TIP: EN SKIDE GOD BOG – ALT OM BARNET – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
VORES NÆSTE KØB - MR. INKA SNAKE

DAGENS TIP: EN SKIDE GOD BOG – ALT OM BARNET

IMG_2938

Alle ved at det er røv hammerne hårdt at blive mor! Det sætter spil i hele følelsesregisteret – glæde, lykke, bekymring, nervøsitet, aldrig har jeg googlet så meget omkring hvad der er normalt, hvad er farligt, hvordan er processen, hvilke tegn skal jeg holde øje med og hvordan simulere jeg mit barn bedst muligt. You name it, google!!

Et lille barn kommer desværre ikke med en manual, og som nybagt mor er der fandens mange spørgsmål mens svært at navigere rundt i mellem de tusindvis af svar, tips og råd som må komme! I dag deler jeg er virkelig godt tip som jeg har og har haft meget glæde af, bogen Alt om barnet af Vibeke Manniche – en skide god bog til alle nybagte forældre!! Den indenholder både graviditetens udvikling, barnets milepæle, førstehjælp ved ulykker samt et  leksikon over de mest almindelige sygdomme hos børn og hvordan vi kan forbygge og hjælpe vores børn bedst muligt! Et af de redskaber som jeg glæder mig til at bruge med kærlighedsvæsnet, er tegn til tale som også er  med i Alt om barnet, endda i form af babytegn med illustrationer. Jeg er super glad for bogen som jævnligt bliver brugt herhjemme!

Find bogen lige her 🙂

Indlægget indeholder affiliate links!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VORES NÆSTE KØB - MR. INKA SNAKE