DET BEHØVER IKKE AT SKRIGE BØRN I HJEMMET - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
HUN HAR LÆRT MIG SÅ MEGET ALLEREDE

DET BEHØVER IKKE AT SKRIGE BØRN I HJEMMET

sophia12uger (27 of 1)sophia12uger (7 of 16)sophia12uger (2 of 16)

Måske er jeg sart men behøver et hjem med børn virkelig at skrige børn? I min optik er det et nej, men der er delte mening om hvor vidt et hjem skal være fyldt med skrigende farver, det er for mig en smagssag. Vi er ikke til det, mens andre går all in – og det er helt okay at vi er forskellige!

Trods vores lille kærlighedsvæsen i den grad er repræsenteret i vores hjem, så synes jeg egentlig ikke at det skriger “børn i hjemmet”, har ihvertfald gjort meget for at hendes ting blender yderst godt ind i resten af vores hjem uden at det bliver for meget! Som jeg tidligere har nævnt, er jeg ok farveforskrækket og mens den rosa farve er lækker på hendes værelse så prøver jeg bedst muligt at holde de vilde børnefarver væk fra resten af lejligheden, mens de sarte blendes ind. Med min tilgang til farver, skal det ikke undre mig hvis kærlighedsvæsnet går all in på pink når hun bliver ældre 😉 Min egen lille diva!

Langsomt begynder vi at organisere os og de sidste flyttekasser bliver opbevaret i vores lange gang mens stuen og spisestuen forsøges at være fri for flytterod ( flyttekasser som jeg hader! ). Hvad synes du?

above-copenhagen-lookbook-released12
   

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

HUN HAR LÆRT MIG SÅ MEGET ALLEREDE