ER ALLE HÅNDVÆRKERE UPÅLIDELIGE OG UTILREGNELIGE IDIOTER? – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
MINE FAVORIT SOLBRILLER - RAY-BAN ROUND METAL

ER ALLE HÅNDVÆRKERE UPÅLIDELIGE OG UTILREGNELIGE IDIOTER?

IMG_3132

Er alle håndværkere bare upålidelige og utilregnelige idioter?

Projektet som blev lovet tog en mdr, har indtil videre taget 4 måneder og jeg er stik-hammerne tosset! Min tålmodighed er simpelthen løbet ud og er mildest talt i chok over mennesker føler de kan tillade sig at behandle andre på denne måde! Hvad fan blev der af service eller blot holde simple aftaler?!?! Med et budget der for længst er overskrevet, står vi lige pt med et ufærdigt badeværelse, køkken, spisekammer og kontor! At renovere tømmer ikke blot pengepungen, men også tålmodigheden og i den grad tillid til håndværkere – jeg er fucking træt af det! Det skal dog lige nævnes at vi har haft verdens bedste murere og en yderst dygtig elektriker, som begge har gjort deres arbejde til UG! Men resten af kvajpanderne er dælme godt nok dumme! Ingen af værelserne som er under renovering står faktisk 100% færdige!

Det er en blandet følelse af at være meget meget vred, skuffet men også vanvittig ked af det og ærgelig over at bruge energi på noget som man egentlig havde afklaret. Jeg er lige blevet mor, jeg vil faktisk bare gerne nyde hende og ikke bo i en halvfærdig lejlighed. Vil egentlig gerne børste tænder på badeværelset og pakke alle flyttekasser ud – kunne faktisk være super lækkert ikke at skulle rode efter mine personlige ting! Det er så frusterende!! 🙁

Ikke mindst har vi allerede betalt for et badeværelse, som ikke er færdigt, trods der gang på gang bliver lovet at håndværkerende kommer dagen efter, så dukker de aldrig op og ingen svare på opkald eller sms-beskeder. Jeg ved det, vi dummede os – skulle aldrig havde betalt en krone før arbejdet var færdigt og nu har vi betalt for en drøm som ikke bliver til virkelighed!! Det værste er faktisk, at de sendte en fakturer på køkken, spisekammeret og kontoret med en betalingsfrist på samme dag – Seriøst!? Den har vi heldigvis ikke betalt.

 Jeg vil fraråde alle at bruge Nyegaard Totalentreprise, hvis i ønsker at få lavet jeres ting færdige. Indtil videre har de fået betaling for vores badeværelse, som stadig ikke stå færdigt! Og sidst men ikke mindst, aldrig betal håndværkere for noget før arbejdet er færdigt!!

P.S jeg er ikke vild med håndværkere!!
P.P.S Jeg er sikker på det ikke er alle håndværkere som er dumme, er bare sur!

above-copenhagen-lookbook-released12

9 kommentarer

 • Jens

  Christian Frantzen har i øvrigt nu har oprettet et nyt firma ved navn http://cfarkitekter.dk – hold jer langt fra det og alle firmaer som ham og Tina Nyegaard er indblandede i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benny

  Hej Signe,

  Har i været i kontakt med Nyegaard siden, og er projektet færdigt?

  Jeg har også et større projekt ved dem, og der sker ingen ting.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Benny.
   Jeg truede med at gå videre med sagen, så han satte nogle udefra tømre fra Skælskør på sagen. Jeg fandt og betalte selv en murer ( vi havde faktisk betalt Nyegaard for det ), men tømmer arbejdet blev de færdige med som vi betalte for. Jeg vil anbefalde at du finder nogle pålidelige håndværkere og glemmer alt om Nyegaard.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Benny

   OK, jeg har desværre allerede lagt en anseelig sum, som jeg ikke får tilbage – derfor håber jeg på at der sker noget.
   Men du siger at der kom skred i arbejdet, efter du truede med at gå videre med sagen.
   Det kan være jeg skal gå samme vej.

   Hvad med materialer – leverede Nyegaard Totalentreprise dem?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja det er samme historie som os, vi betalte før arbejdet var færdigt. Det lærere man jo af på den hårde måde! Ja de leverede nogle af de materialer som vi havde betalt for.

   Det syntes jeg at du skal gøre, det er dælme ikke okay at behandle mennesker på den måde!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Benny

   OK, det tror jeg jeg vil gøre. Lige nu prøver jeg ihærdigt at få fat i dem.
   Jeg har indtil videre ikke fået nogen materialer, men jeg har fået lavet noget af det håndværksmæssige.

   Tak for hjælpen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ville kontakte en advokat, få sendt en skrivelse afsted. Du har vel på papir hvad du har betalt for, så afsted med den. Og hvis det ikke fungere så videre med den i systemet! Alle hans ansatte har sagt det samme, når de har været her – de bruger kun tid på at slukke ildebrande, men han tager fortsat opgaver ind og få kunden til at betale før arbejdet er færdigt. Efter betalingen kan der gå mdr. uden nogen svar eller håndværkere.

   Jeg er virkelig ked af du oplever det samme som os, det er bare ikke ok!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE FAVORIT SOLBRILLER - RAY-BAN ROUND METAL