VI ALLE KÆMPER MED VORES! - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
BABYPLEJE OG WELEDA

VI ALLE KÆMPER MED VORES!

IMG_2775

Tiden går galt for stærkt i min lille verden i øjeblikket og kærlighedsvæsnet overskygger alt andet. Glemt i baghoved ligger der så mange ting og lurere, udfordringer og tanker. Alle de ting som fyldte enormt meget i mit liv før, betyder pludselig ikke det store længere og ind i mellem kan det være svært at genkende sig selv.

Inspireret af Emilie (fra EmiliBlog )’s hudløse ærlighed om hendes små særheder og udfordringer, deler jeg lidt af mine. Vi alle har vores at kæmpe med, vores aller helligste og hemmeligste tanker, følelser som vi er i tvivl om er helt normale – det er dem vi ikke snakker om. For mig er det ikke spor anderledes, jeg har også mit at kæmpe med. Fortiden sætter sine spor, dog er det igennem livets udfordringer vi bliver stærkere. Det giver dybde, livsindsigt og personlighed! Det der gør os unikke, er trods alt vores små særheder 🙂

Jeg har altid haft en tendens til at lukke af, det er både godt og skidt. Under stormvejr, fortsætter jeg der ud af – skal bare igennem lorten også reagere jeg voldsomt efterfølgende. Jeg har oplevet en del sygdom igennem mit liv, hvilket altså gør noget ved mennesker og ikke på den gode måde!! Som perler på snor kæmper jeg i øjeblikket med min del, synes egentlig der er alt for meget og prøver bedst muligt at lukke mine tanker af for de ting som rumstere omkring mig og lad mig selv blot nyde kærligheden til min datter! Faktisk synes jeg det er taveligt, at ét problem aldrig kommer alene og endnu mere taveligt at alt det her skal forgå under min barsel – meningen er jo at jeg skal nyde hende og ikke kæmpe igennem udfordringer! Men faktummet er, at siden jeg er blevet mor, har mit immunforsvar ikke været på sit A game og jeg synes at det er nogle ordentlige kameler, jeg skal sluge i den forbindelse!

Allerede på næste fredag har jeg min første operation, er igennem kæben og ned i en rodbehandlet tand som både er mega dårligt lavet og giver mig betændelse i kæben. Jeg har ikke altid været skide heldig med tandlæger ( Læs mere her ) men Frederik fra Alhambravej tandlægerne har jeg virkelig meget tillid til – han er fantastisk! Dog er det ikke ham, som skal operere mig men en special læge inde på Bredgade, hvilket mere eller mindre giver mig en knude i maven af nervøsitet. Jeg har aldrig været super god til tandlæger og andre menneskers hænder i min mund, tandlæge skrækken er udviklet igennem flere dårlige oplevelser. Jeg er pisse hammerne nervøs!!! Bores igennem kæben OMFG!!

Så er der min cyste ( som jeg har skrevet om her ) og endnu en ting er forkølelsessår! Vidste du at forkølelsessår, kan være enormt farligt for et lille barn? Det er omtalt som dødens kys, hvis en mor kysser sit barn med forkølelsessår og gæt hvad jeg har!? Jeg lå søvnløs den første nat, men er heldigvis i behandling i form af piller – 1 pille 5 gange dagligt i 5 dage – shit det er mange piller!

Sidst men ikke mindst, vores lejligheds projekt som har trukket enormt meget ud! Det er stadig en bygge plads!

Det må siges, at være en af de perioder som bare er hårde og forsøger at se det positive i det hele – min datter! HUN har det godt, HUN er rask og HUN smiler, i sidste ende så er det bedre at det er mig end hende! Èn ting er sikker vi alle kæmper med vores, men vi finder altid en vej igennem det!

… og hvem gider at være “normal” alligevel? 😉

above-copenhagen-lookbook-released12
   

1 kommentar

  • Sab.

    Hej S,
    Til din del omk. din kæbeoperation. Jeg (og min mor også faktisk) har været igennem samme operation. Selv er jeg ikke skidehamrende begejstret for indgreb i min mund (min mor har det værre end mig og fik en døsende pille, som de fleste kæbekirurger tilbyder) – men jeg havde en rigtig “god” oplevelse (altså, “tandlæge-god” i guess). Jeg fik lynhurtigt lagt en bedøvelse og operationen gik forholdsvis hurtigt. Du ligner sandsynligvis en bokser dagene efter og 0,12% klorhexidin er din ven – men jeg har ingen gener el. problemer haft efterfølgende i roden (jeg skal dog ha’ fikset selve tanden med en krone (well, faktisk to, da jeg har to rodbehandlinger..))
    Jeg er sikker på, din operation nok skal forløbe fint. Læg allerede en pose frosne ærter på frys nu 😉 Gut luck!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BABYPLEJE OG WELEDA