BABYPLEJE OG WELEDA - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
AT TÆNKE KREATIVT MED MAGASIN LIVING

BABYPLEJE OG WELEDA

weleda-15weleda-18 weleda-14 weleda-16

Sponsoreret indlæg af Weleda.

Babypleje og skønhedsprodukter, det kan være lidt en jungle for os nybagte mødre at navigere i, hvad skal vi vælge? Og hvorfor? Flere af jer har spurgt ind til hvilke skønhedsprodukter vi bruger til vores lille kærlighedsvæsen og med min forkærlighed for økologi og rene produkter, var det egentlig meget nemt for os at vælge – vi bruger Weleda.

Der er flere grunde til Weleda baby serien er vores valg, et at det er økologisk og fuldstændig rene produkter, et andet er evnen i hvert produkt. Weleda er et mærke som har været på markedet mange år og har altid stået fast på de samme værdier som jeg sætter pris på – at kroppen fortjener den bedste og reneste form for pleje, som er intet mindre end hvad vi også ønsker for vores børn! Udover værdierne, så er produkterne fantastiske, de er milde mod baby huden samt utrolig effektive!

Her hjemme bruger vi den økologisk babyolie i vandet hvergang kærlighedsvæsnet er i bad. Det efterlader hendes hud super blød og mættet – en lækker baby hud er noget vi kan lide. Jeg har flere gange afprøvet Calendula cream bath, som også er lækker, det er smag og behag hvilken en man finder bedst 🙂 Det er ikke ofte at vi vasker hendes hår, men Calendula Shampoo & Body Wash er god når behovet er der. Body cream er til gengæld yderst brugt når hun har haft tør hud, den virker amazing!

Find hele Weleda baby serien lige her, hvor du også kan få meget mere information om hvert produkt :*

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AT TÆNKE KREATIVT MED MAGASIN LIVING