JUST SAYING! - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
WHO FUCKING CARES!?

JUST SAYING!

sophia10uger-3

Hun vil aldrig stå alene, jeg vil stå ved hendes side – igennem ild og vand.
Med andre ord: Fucker du med min datter, fucker du med mig – og en vred mor er livsfarlig. Just saying!

Sådan som verden er i udvikling, bliver det noget af en opgave! At være nervøs for at flyve, for at opleve verden, altid at se sig over skulderen og bange for at aldrig gå hjem alene! Der er nok at være bekymret for som mor! Hvilket får mig til at tænke, at få børn er ikke blot en fornøjelse for os selv, det er ikke blot arv og kærlighed. Det er fremtidens unge mennesker vi er igang med at skabe, og det er os som forældre som har opgaven at gøre det fucking ordentligt! Vi har alle sammen et ansvar i hvordan verden udvikler sig – så lad os tag os sammen og løfte opgaven!! Lad os skabe fornuftige, gode og dejlige mennesker!

En af de ting som jeg altid har beundrede min mor for, er hende ubetinget evne til at gå igennem tykt og tyndt for mig. Hun har altid stået ved min side og jeg har altid kunne regne med hende – hun har kæmpet mine kampe med mig og ind i mellem endda også for mig. Lad mig nu bare være ærlig, jeg har ikke altid været skide nem tværdigmod har jeg til tider været en værre bandit ( Ja tro det eller ej, jeg er blandt andet blevet kørt hjem af politiet, været skide fuld på rullerskjorter og kastet op i min fars bil.. fortsættelse følger.. ). Hun er en løve mor, min mor og trods jeg ind i mellem har været sur og tvær, så har hun altid været min klippe. Præcis dette, er hvad jeg inderligt ønsker at give videre til kærlighedsvæsnet!! At Sophia som 33 årige stolt kan sige, min mor står der altid!

“Jeg skal være den slags mor som ubetinget elsker mit barn” Ja, og hvordan i al verden definere du det? En mor vil jo altid elske sit barn ubetinget, det gør alle mødre sgu da – bare forskellige måder at vise det på! Alle kommende eller nybagte mødre har haft refleksioner om hvilken slags mor vi ønsker at være!  Tankerne er gang på gang vendt tilbage på vores egen opvækst, på vores egen mor – hvad ønsker vi selv at tag med os, hvad er vores sociale arv og hvad ønsker vi at efterlade?

Jeg er fuldstændig ligesom andre mødre, med et hav af overvejelser og tanker. Én af de ting, som jeg altid selv har beundrede min barndomsveninde og hendes mor for, er alle deres rejser sammen – de har oplevet verden, kun de to. Mor og datter turer ud i verden, er en ting som jeg ville elske at gøre til en tradition med kærlighedsvæsnet! En anden veninde beundre jeg for, altid at tag sig tiden til at forklare hendes datter hvad er rigtigt og forkert – et nej er ikke blot et nej, der er en forklaring som følger. Jeg er sikker på at alle forældre, ind i mellem vælger den hurtige løsning og nej er et nej med punktum! MEN så vidt det er muligt, vil jeg forsøge med en forklaring på hvorfor.

Gad vide hvem hun bliver, min lille bitte pige! Som jeg har skrevet før, er mit højeste ønske at hun er lykkelig, at hun finder glæde i alt hvad hun foretager sig. Og at jeg bedst muligt, kan guide hende uden om livets mørke sider. At hun ikke oplever de hårde ting jeg selv har oplevet og ikke får de rap over næsen som jeg har! Én ting er helt sikkert, jeg vil gøre alt hvad der står i min magt for at beskytte hende! Denne unikke lille pige har lært mig så meget på denne korte tid, givet mig så mange refleksioner og bekymringer – hun har udviklet mig og jeg må sgu nok indrømme at jeg ikke vidste hvad kærlighed var før hun kom ind i mit liv!!

Sidst men ikke mindst, må hun selvfølgelig først få en kæreste når hun er 28, hun skal være jomfru indtil hun bliver gift OG hun skal dælme ikke i byen torsdag, fredag eller lørdag! Lad os håbe hun ikke bliver som mig og at hun bliver nonne – Hahaha! 😉

above-copenhagen-lookbook-released12

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHO FUCKING CARES!?