WHO FUCKING CARES!? – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
10 UGERS LÆKKERHED OG DE TING VI IKKE VILLE VÆRE FORUDEN

WHO FUCKING CARES!?

IMG_3142

De mennesker som mener at nybagte mødre skal se fucking godt ud… hele tiden, burde få en ordentlig omgang røvfuld! Lad os være ærlige, det er ikke alle af os som hedder Mathilde Gøhler og ser fucking dejlige ud lige efter vi har født. Trods vi alle ville ønske det, så er realiteten at det kommer simpelthen ikke til at ske – det er en by i Rusland, så glem det… nu!!! Vi knokler røven ud af bukserne og at se fabulous ud kommer sådan ca. sidst på prioriterings listen! Jeg har opgivet!

Eftersom jeg i forgårs fik skrevet om hvor ubehagelig grim jeg er i øjeblikket, så skal du da ikke snydes for et billed idag! Ja who fucking cares?! Glem forfængeligheden om at makeup er et must, her er vi heldige hvis håret ser en børste!!

Til gengæld er jeg lykkeligere end aldrig før og fuldstændig forelsket i jordens lækreste lille sag! Og til alle jer som har en forestilling om at jeg skal se ud på en bestemt måde – hop i havet! Jeg ligner lort, jeg er mor og jeg er pisse stolt! 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

6 kommentarer

 • Eva Bjørneboe

  Sødeste Signe. Tænk hvis det ikke var så vigtigt for dig at se godt ud udefra, men bare at være.. med dig og kærligheden og baby… Jeg husker den smukkeste tøs der boede i min gård. Vi mødtes i tykke maver og slap af tøj, på alle tider af døgnet, og havde gode snakke mens vores hunde løb frit rundt og forelskede sig i hinanden. Jeg er jo en gammel kvinde nu, vil nogen mene. Jeg har rundet de 50, og har to vidunderlige unger, du kan sikkert huske Julius og Sasja. Jeg har altid tænkt at det med tyk og uglet var forkert, men sandheden for mig er, at nu hvor jeg er tyk, uglet OG 50……!!! er jeg faktisk gladere end dengang da jeg hele tiden troede, at jeg skulle være den lækreste pige til festen.. Hele tiden. Lækkert tøj er bare lækkert, alt det udenpå er fantastisk, hvis man er fantastisk indeni, og ellers er det en krykke, som bære os igennem, mens vi skjuler sårbarheden. Du har en dejlig blog her, så skønt at kunne følge dig i livsfaser jeg selv har været igennem, og genkender.. Bare husk at vær nænsom mod dig, i tanke og handling. Alle mødre går igennem det samme som du, og tak fordi du skriger det ud. Jeg er personlig ligeglad om du er smuk udenpå. Jeg ved du er et fantastisk menneske. Vær dig i verden, berig os med ærlighed og sårbarhed, det er der vi genkender og vokser. I kærlighed. Eva, Chicos mor, fra overfor, i gården.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Her giver jeg Maja ret; du er heldigvis smuk med uglet hår og uden makeup! Og jeg stemmer i; jeg er GLAD for at 9/10 mødre har den prioritering, at lille blebs kommer i første række 🙂

  Knus Rikke!
  / http://www.sondagshjerte.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Rikke :* Og ja, det er da heldigt, ellers ville der være en del tynde børn :O Ej gas til side, Jeg er fuldstædig enig med dig, børn burde altid komme i første række – altid <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Men Signe the thing is – du er mega smuk, selv med uglet hår og ingen makeup. Helt ærligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 UGERS LÆKKERHED OG DE TING VI IKKE VILLE VÆRE FORUDEN