DET GØR JEG FANME IKKE IGEN! - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
PYNT TIL BARNEDÅB

DET GØR JEG FANME IKKE IGEN!

IMG_3184

“Åh nej hvad har jeg gjort?”, “Hvad fan tænkte du dog på?”, “Shit en lort mor jeg dog er” var lidt af de ting som har rumsteret i mine tanker i dag. Din store idiot Signe!!

Idiotten her spiste nemlig broccoli i går aftes – det var en skide god æggekage med broccoli og kylling, hvis jeg selv skal sige det! Men jeg har fortrudt aftensmaden 100.000 gange i nat og hele dagen, kærlighedsvæsnet har i aller højeste grad været pjevs og det skær direkte ind i hjertet!! Kort tid efter den ellers gode æggekage, kigger T på mig og siger “Du må da egentlig ikke spise broccoli, når du ammer vel?” OMFG det havde jeg fuldstændig glemt!!! Lort lort lort!! Og jeg må indrømme, at der er afregning på første klasse når man ammer og spiser IKKE amme-venlige ting som fucking broccoli!! Det startede hårdt ud med skrigeri fra kl.02 i nat, efterfuldt af en del ondt i maven og piveri!! Oven i at hun ikke ville sove længere end 30 min og pruttet hele dagen.. Oh undskyld lille skat 🙁 LORTE MOR!

Det gør jeg fanme ikke igen, har jeg gentaget sagt til mig selv op til flere gange i dag!!
Hvis du ammer, hold dig væk fra broccoli!! Og hvis du har erfaret flere NO GO ting, hit me – jeg vil helst gerne undgå flere dage som denne!

En meget træææææt mor.. zZZzzzzZZzz

above-copenhagen-lookbook-released12
   

3 kommentarer

 • Øv altså. Det er da også besværligt, at man skal huske alle de madvarer, man ikke må spise. Men det gør dig altså ikke til en dårlig mor. Vi kan alle glemme. Har hørt, at jordbær også kan give de små pus ondt i maven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Hej Signe… Har selv fået en datter for 4 måneder siden som havde kolik symtomer allerede på 3 ugen.. Holdt mig væk fra alt jeg læste kunne gøre det, kunne simpelthen ikke accepterer at hun havde kolik. Til sidst læste jeg omkring mælk og mælkeprodukter.. Og holdt mig så væk fra det, og det hjalp.. Men det er så svært og det tog mig også noget tid at finde ud af, men i hendes græde periode hjalp det med noget der hedder en pysventil ( bor i Sverige, så ved ikke hvad den hedder i Danmark) det er et slags rør som man bruger ligesom et termometer og så kommer der bare luft ud.. Er rigtige gode at have liggende i nødsituationer!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Jannie. Åh det lyder som noget af en omgang, det er så frusterende når ens barn græder og der ikke er meget at stille op 🙁 Dejligt at du fandt en vej igennem det – tænk at mælkeprodukter kan gøre så meget! Kunne være jeg skulle prøve med mælkeprodukterne, eller ihvertfald begrænse dem!! Det rør til kolik kender jeg godt, kunne være jeg skulle have et liggende til nødsituationerne! Tusind tak for dine tips :*

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

PYNT TIL BARNEDÅB