UVIDENDE TYPE OG MØDREGRUPPE HALLØJ – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
DET ER EN FØLELSESMÆSSIG RUTSJEBANE AT BLIVE MOR

UVIDENDE TYPE OG MØDREGRUPPE HALLØJ

IMG_2945-(1)

“Nej tak, det er simplethen ikke noget for mig” var ordene der kom ud af min mund, da min veninde spurgte ind til om jeg ønskede at deltage i mødregruppe. Efterfulgt af “Jeg har nok veninder, tak” og det kom fra den højgravide, uvidende og hormonfyldt kvinde, meget er sket siden da!

Et stædigt æsel, det må jeg indrømme at jeg kan være. Det kan både være en styrke og en svaghed! Mødregruppe, var på ingen måde noget jeg overvejede under min graviditet, faktisk er jeg lidt pinlig at indrømme det men min opfattelse var at mødregruppe var for kvinder som kedede sig og ikke har nok veninder. Det var et nemt regnestykke i mit hoved da jeg har flere veninder på barsel = ikke noget for mig! Uvidende type!

Hvad jeg ikke vidste er alle de stadier en lille baby går igennem, og hvor dejligt det ren faktisk må være at tilbringe tid med andre, vis børn går igennem de samme perioder på samme tid. At man kan spejle sig lidt i hinanden, snakke om udfordringerne i f.eks tigerspring, udveksle erfaringer eller bruge hinanden på andre måder. Det virker egentlig som en fin ide, ikke fordi jeg ikke bruger mine veninder og familie men fordi de piger står samme sted som mig LIGE NU! Jeg må indrømme at jeg har været i tvivl, hvad hvis jeg ikke kan lide de piger jeg ender op med? Summa summarum er at jeg trods alt intet har at miste og har takket ja.

I dag er min første møde med min ukendte mødregruppe, for at være ærlig er jeg en smule nervøs. Det er både sommerfugle i maven på den gode og dårlige måde – spændende er det da! Og krydser fingre for at jeg ikke skal slå op med dem undervejs, at de faktisk er en gruppe pænt seje piger 🙂

Hvad er din erfaring med mødregrupper? Deltager / deltog du?

above-copenhagen-lookbook-released12

6 kommentarer

 • Silje

  Jeg hadde litt den samme oppfattning som deg, hva gjelder mødregruppe. Men jeg må ærlig innrømme at det har vært en kjempe opptur å møte andre som er i nøyaktig samme situasjon som en selv – og som ikke blir trøtt av babysnakk;)

  Men hvis gruppen din skulle fejle fullstendig, så bor jeg på frederiksberg, har en sønn som er halvannen uke eldre enn din lille frøken – samt at vi deler mange av de samme interesser uten om små fiserne, som interiør, fashion og alt andet smukt og godt i livet;)

  Fortsatt god dag til jer:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita Albrecht

  Jeg havde fuldstændig samme indstilling som dig inden fødte og mødte min mødregruppe nogle gangen igen jeg fødte og tænkte jeg har jo veninder med børn næsten dem alle så hva skal jeg her men som du skriver de står samme sted som dig dem i mødregruppen og ens veninder glemmer hurtigt de forskellige ting der sker nu osv og så endte det med at værd mega hyggeligt nu efter 2 gange og det ka være meget sjovt at man er så forskellige men står med de samme ting i forhold til børn så tror du blir glad for det 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mødregrupper er meget gode hvis man passer ind 🙂 Jeg er sikker på det nok skal gå.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET ER EN FØLELSESMÆSSIG RUTSJEBANE AT BLIVE MOR