DET ER EN FØLELSESMÆSSIG RUTSJEBANE AT BLIVE MOR - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
FORBUD MOD AT KYSSE BØRN? SERIØST?

DET ER EN FØLELSESMÆSSIG RUTSJEBANE AT BLIVE MOR

IMG_2610

Du har sikkert kunne mærke, at følerserne sidder ude på tøjet. Det er en følelsesmæssig rutsjebane at blive mor, det er uden tvivl fucking fedt men hvem havde troet jeg ville blive løve mor no.1! Hidsig er mit nye mellemnavn, og jeg har bare ingen tid til bullshit! MEN hey.. Barsel handler om at give så meget kærlighed til det lille væsen som overhoved muligt. Vi former fremtidens voksne for fan, det kræver både tid, tålmodighed og uendelig kærlighed! Hvad vi investere i vores børn, får vi tusind gange igen og fremtiden afhænger faktisk af os som forældre!! Kompetence børn har kompetence forældre 😉

En hyldest til os kvinder, vi er jo så seje og ben hårde, der er ingen grænser for hvad vi ikke vil gå igennem for de fantastisk skabninger. Det starter med 9 mdr graviditet – ondt i hofterne, kvalme, vand i hele kroppen og 20+ på kroppen. Tro det eller ej, det er fanme hårdt nok i sig selv. Personligt, var jeg ikke pjattet med graviditet perioden MEN når det er sagt, ville jeg gå igennem de 9 mdr igen og igen for at få hende i mit liv! Hun er det hele værd og mere til <3

Som enhver anden mor er mine håb og drømme for hende er kæmpe store! Mit højeste ønske for hende, er at hun er lykkelig uanset hvilken vej hun vælger i livet. At hun kan mærke passionen, at hun er glad helt ind i knoglerne, at hun finder kærlighed i alt hvad hun fortager sig. Hun er uden tvivl, det bedste valg jeg nogensinde har truffet i mit eget liv – og jeg elsker at være hendes mor!

At lære sig selv at kende som mor, er at lære en hel ny side af sig selv – det giver stof til eftertanke og tiden til bullshit + halv irriterende mennesker er bare ikke eksisterende what so ever! At gå rundt med følelserne ude på tøjet, er en farlig faktor. Især fordi jeg kan være for hurtig på aftrækkeren, men også fordi mit beskytter gen i den grad er aktiveret. En af de ting, som kan irritere mig er når kærlighedsvæsnet endelig sover sødt, men bliver vækket af besøgende der liiiii skal dikke dikke – stop nu!

Som mor, kommer barnets behov altid i første række. Intet er mere vigtigt og kærkommen end smil, pludri og grin, søvn derimod er en enorm vigtig faktor for barnet og med tiden vender din egen krop sig til at søvn ikke er alt afgørende for dig. I de sidste to mdr, har jeg ikke fået en hel nattesøvn og ligner lort men det er faktisk helt okay nu. Jeg har på en mirakuløst måde fundet min egen vej igennem natten.. Og ammer liggende i sengen mens sugemallen får mad – yes, det er hendes nat-kælenavn: sugemallen 🙂

Dog husker jeg tydeligt de første 14 dage som mor, hvor forvirrede og rund på gulvet jeg var. Uden 9 timers søvn, hang jeg bare på ingen måde sammen, jeg ville lyve overfor dig hvis jeg skrev at det ændre sig når dit barn er 2 mdr – det gør det ikke! Men du vender dig til ikke at sove særlig meget, og finder mere ro i din nye rolle som mor.

Ja, det er en følelsesmæssig rutsjebane at blive mor men ingen kærlighed kan sammenlignes med kærligheden til sit barn, løve mor eller ej 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

FORBUD MOD AT KYSSE BØRN? SERIØST?