FORBUD MOD AT KYSSE BØRN? SERIØST? – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
DINE, MINE OG VORES BØRN

FORBUD MOD AT KYSSE BØRN? SERIØST?

Ss

Pædagoger får forbud mod at kysse børnene? Har folk virkelig ikke mere fornuftige ting at diskutere end det? Det er simplethen for mærkeligt at det overhoved er til diskussion, COME ON!! Men siden den er oppe og vende, så lad mig da lige dele min holdning!

Pædagoger må ikke kysse børn, hvad er vi for nogle pædofil-forskrækkede mennesker?! Vel og mærket mener jeg pædofile mennesker bør skydes, hænges og brændes, men vi kan sgu da ikke gå rundt og tag udgangspunkt i at alle mennesker der arbejder med børn, er fucking pædofile? Hvis det er holdning, så synes jeg man skal droppe sit arbejde og bliv hjemme med sine børn! Børn skal sgu da kysses og krammes, de kan ikke få nok kærlighed!! Og når jeg tænker på at mange børn som tilbringer største delen af deres vågne tid i institutioner, synes jeg det er absurd overhoved at diskutere om de skal have kys – selvfølgelig skal de fucking det!

Jeg kan måske godt forstå munde-kysseriet, lidt grænse overskridende for de voksne. Ja, for voksne som du og jeg – Men nu hvor vi taler om pædagogik, er det så ikke det enkelte barnets behov vi går efter? Hvad lærer barnet ved at få den afvisning? At pædagog kun skal arbejde og ikke elske? At barnet ikke er elsket i de 8 timer som de tilbringer i institutionen? Når det er sagt, ville jeg nok selv kigge en smule mærkeligt, hvis en pædagog kyssede mit barn på munden MEN på den anden side, ville jeg ikke forvente det kom ud af den blå luft, men at kærlighedsvæsnet havde bedt om det. Mit barn skal da ikke vokse op og føle sig afvist! Hvad med konsekvensen for VORES børn i dette forbud?

Jeg er uddannet pædagog, jeg har også arbejdet med små vuggestue væsner og jeg kyssede dem både i håret, på kinden og hænderne når de havde slået sig. Skal min datter ikke kysses på hånden, når hun har slået sig? Skal hun ikke mærke kærligheden fra andet end hendes familie? Skal hun afvises? Fanme nej og i min verden er det dælme et ærgerligt forbud og en begrænsning som kun rammer vores børn!

Ja det er altså bare min holdning! Hvad er din?

above-copenhagen-lookbook-released12

1 kommentar

  • Nanna

    Jeg mener også, at diskussionen er fuldstændig langt ude. Jeg har ikke selv børn, men jeg har arbejdet i en børnehave, vuggestue og SFO i flere år. Nogle gange bliver man bare glad over noget børnene siger eller gør og kysser dem ubevidst i håret f.eks. Jeg tænker, at hvis jeg havde et barn ville jeg da bare blive rigtig glad for, at se at en pædagog gav et lille kys til min datter/dreng. Det ville jeg da kun synes var dejligt, at barnet får kærlighed. Jeg synes ikke, at de kan få nok?

    Sommetider har man børn i institution, hvor forældrene er ude på et skråplan, misbrug, stressede karriereforældre, hvor det bare er så let at se og mærke, at barnet mangler lidt omsorg. Jeg ville ikke kunne fungere, hvis jeg ikke måtte have lov til, at give dem lidt ekstra omsorg. Måske husker de det ikke så meget bevidst I vuggesten, men jeg ved, at det gør meget for dem på den lange bane. Mange mennesker kender selv til følelsen af, at have haft en fantastisk pædagog som har været lidt mere gavmild med kærlighed og nærvær end andre – og det synes jeg vi skal sætte pris på:)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DINE, MINE OG VORES BØRN