EN LILLE DRILLEPIND I BAKITO – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
NÅR ENS VENINDE SKAL GIFTES OG ANDRE FÅR BØRN!

EN LILLE DRILLEPIND I BAKITO

MagasinogSophia-1 MagasinogSophia-3 MagasinogSophia-4 MagasinogSophia-5 MagasinogSophia-6

Indlæg er sponsoreret af Magasin du Nord.

Min lille drillepind har virkelig givet den gas med charmen – hele morgen er der blevet grint og pludret – aller mest til hendes bløde jellycats og mit hjerte smelter! Hvor heldig er jeg lige!? Det er ikke for at blære mig.. okay måske lidt.. men jeg har jo vitterligt jordens dejligste datter! 🙂

Generelt synes jeg det er enormt svært at finde minimalistisk tøj til hende. Børnetøj er ofte skrigende, med blomster eller dyr og det er bare ikke lige min stil. Jeg vil jo så gerne lege matchy matchy med kærlighedsvæsnet, hvilket til tider kan være en udfordrende opgave! Idag er det intet problem, med den super skønne body fra BAKITO matcher hun perfekt ind i min sorte stil og jeg elsker det!!! Psssst du kan få 3 bakito bodys for 250,-

Står du også og mangler lidt lækkert børnetøj, så find BAKITO HER.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR ENS VENINDE SKAL GIFTES OG ANDRE FÅR BØRN!