BARSEL ER ET FULDTIDSARBEJDE MED MASSER AF OVERARBEJDE - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
PRIKKER OG OUTFIT

BARSEL ER ET FULDTIDSARBEJDE MED MASSER AF OVERARBEJDE

IMG_2981

Det er altså temmelig fedt at have betalt barsel, især taget i betrækning af søvn er en by i Rusland og hele universet pludselig kun drejer sig om det aller dyrebareste man har + en masse babylort. Oven i at hjemmet også skal hænge nogenlunde sammen og rent tøj til sig selv nu er en luksus i hverdagen! Hvordan i al verden kan nogle kvinder arbejde fuldtid og stadig have tid til at få hverdagen og hjemmet med en lille nyfødt til at hænge sammen – dont get it!! Hatten af for dem, for det ville jeg fanme ikke kunne!!

Sidst på dagen er jeg virkelig brugt! Efter en dag med kærlighed, aktivitetslege og masser kys og kram + selvfølgelig opvask, vask af tøj, ophængning af rent tøj, ble skift, støvsuger, madlavning osv osv osv.. listen er lang! Ja, barsel er et fuldtidsarbejde MED masser af overarbejde og jeg var jo vanvittig dum, at undre mig over hvad jeg skulle bruge alt den tid på!! Til gengæld er det verdens fedeste job, at have tiden til at fordybe sig i hende – hun er fucking dejlig og jeg er dælme heldig! Når hun smiler, pludre og griner er det priceless!

Jeg er nok ikke så meget anderledes, end mange andre nybagte mødre! Og når kærlighedsvæsnet har ulve time, er overtræt eller græder uden jeg kan finde en grund, så sniger trangen til vin og smøger sig pludselig ind og jeg ville ønske der kom nogle magiske hænder og tog over.. But in the end of the day, ville jeg ikke bytte et enkel øjeblik med hende alligevel!

 I dag startede vores dag med lidt aktivitet på SleepCarrier, et udstyr som jeg ikke ville undvære! Den giver os så meget fleksibilitet og overskud, hvilket der virkelig er brug for i livet med en lille nyfødt! Læs mere om den lige her.

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

 • Helle Panduro

  Kære mor, jeg synes, at du gør en fabelagtig indsats for at jeg skal blive det lykkeligste barn i verden.
  Kærlig hilsen din datter.

  Nu er jeg, som er mor til 4, så heldig at skulle være mormor. ❤ Og ydermere er jeg så heldig, at jeg får lov til at være en del af mit kommende barnebarns liv, oveni købet allerede under fødslen.
  Kære nybagte mor, nyd dit nye fuldtidsjob MAX. Det er en tid, som du aldrig får igen.
  Kærligst den kommende mormor

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PRIKKER OG OUTFIT