SLEEPCARRIER GØR EN STOR FORSKEL I HVERDAGEN – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
MAKEUP LOOK FRA ESTÉE LAUDER + VIND EN GOODIEBAG

SLEEPCARRIER GØR EN STOR FORSKEL I HVERDAGEN

SLEEPCARRIER-1 SLEEPCARRIER-2 SLEEPCARRIER-3 SLEEPCARRIER-4 SLEEPCARRIER-5 SLEEPCARRIER-6 SLEEPCARRIER-7 SLEEPCARRIER-8 SLEEPCARRIER-9

Sponsoreret af Najell

Når en kvinde bliver gravid, starter vi med at bygge rede. Som førstegangsfødende har vi egentlig ikke rigtig nogle idé om hvad der er “Nice to have” og hvad der er “Need to have”. Det finder vi i den grad ud af når vi står med vores lækre lille kærlighedsvæsen i armene! Alt hvad der kan hjælpe os til en lettere hverdag med et lille elskværdigt væsen er fantastisk og resten bliver bare ikke rigtig brugt! Jeg må indrømme jeg har meget udstyr, som jeg egentlig ikke bruger – det er både spild af penge og plads!

Én af de ting som jeg bruger hverdag er SleepCarrier, som jeg ikke ville undvære! Den er fantastisk og gør hverdagen med en baby meget nemmere – de bedste 1356 DKK vi nogensinde har givet ud! Ikke nok med at kærlighedsvæsnet sover så sødt og smukt i den, men jeg kan også tage hende med alle steder uden at skulle flytte og vække hende. Så nemt som ingenting passer den perfekt i vores barnevogn, hvilket betyder at handle og kaffe dates pludselig ikke er et dagsprojekt længere!!

Tag baby med på farten. Hvis jeg skal ud med hunden på en hurtig tur, kan SleepCarrier sættes på den tilhørende sele og jeg har hænderne frie – vel at mærke mens hun sover! Den kan også bruges som legetæppe – virkelig et brugbart udstyr! Den giver os så meget fleksibilitet og overskud, hvilket der virkelig er brug for i livet med en lille nyfødt!

Hvis du er røv forvirret og ikke ved hvad du SKAL eje, så er SleepCarrier virkelig et godt tip!

above-copenhagen-lookbook-released12

4 kommentarer

 • Katja

  Min datter er 5 mdr 70 lang, kan hun ligge i den, hun kan kun sove i mine arme og de er ved at være lange, så tænkte om denne kunne hjælpe mig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitta

  Hej.
  Den ser super smart ud, men er det ikke bare en “avanceret” voksipose som ikke kan lukkes helt til?
  Mvh
  Gitta

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Gitta 🙂 Nej ikke helt, SleepCarrier er lidt smartere da den både kan bruges som legetæppe når man er på besøg ude. Og der følger en sele med til, så kan vi gå rundt med hende sovende men stadig have hænderne fri 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAKEUP LOOK FRA ESTÉE LAUDER + VIND EN GOODIEBAG