DENNE LILLE LÆKKERHED ER ET A MENNESKE + VIDEO - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
AT FINDE TILBAGE TIL SIG SELV EFTER GRAVIDITETEN

DENNE LILLE LÆKKERHED ER ET A MENNESKE + VIDEO

IMG_2682

Klokken er knap stået 5.09 og kærlighedsvæsnet har store øjne mens hun pludre løs i seng. Mens jeg forsøger at holde mine øjne åbne, håber jeg i al hemmelighed på hun mirakuløst falder i søvn igen, bare lige en enkel time mere. Kl.05.30 dropper jeg mine høje forventninger og står op – min såkaldte sove-længe lørdage er officielt puf forsvundet. Et æble er faldet langt fra sin stamme, jeg er en langsom vågner og B menneske med stort B, denne lille lækkerhed er et A menneske og det gælder bare om at følge med – også tidligt lørdag morgen 😉 Det gør mig nu ikke spor, skal bare lige ud af sengen og få en kaffe – men det er kærlighedsvæsnet som sætter dagsorden, så først ble skift og aktivitets leg med denne lækkerhed <3

Trods jeg altid har været lidt morgen gnaven, er der noget der er ændret inde i siden jeg blev mor. Og når lørdag morgen med hende ser sådan her ud, spreder det dælme kærlighed ud i hele kroppen! Hvem kan dog stå for det her syn?

P.S undskyld reklamen over videoerne, det er desværre ikke noget jeg kan styrer.

above-copenhagen-lookbook-released12
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AT FINDE TILBAGE TIL SIG SELV EFTER GRAVIDITETEN