ET GODT TIP FRA EN NYBAGT MOR – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
ET SMUGKIG I VORES STUEN

ET GODT TIP FRA EN NYBAGT MOR

babykasse-2 babykasse-4 babykasse-5 babykasse-6 babykasse-7 babykasse-8 babykasse-1

Mens jeg står og pusler kærlighedsvæsnet, får jeg set på uret “Orv fuck klokken er mange og vi mangler bleer”!! Det er kan være et helt dagsprojekt at nå i det nærmeste supermarked med en lille nyfødt, som desuden lige har lavet karry-gult-baby-høm-høm ud over hele sit tøj for anden gang idag. Bedst som jeg tror den er home safe hun er faldet i søvn, så vågner hun igen. Livet som nybagt mor = baby styrer alle timer i døgnet. Én ting er helt sikkert, der er ikke nok timer i døgnet til at nå alt hvad man gerne vil og “projekt supermarked” kan ikke altid planlægges!

Et godt tip fra en nybagt mor: Slip for at købe bleer og vådservietter, lad dem kom til dig – ja den er god nok!!! Et koncept som jeg synes er fantastisk er Babykasse.dk. Det er et abonnement hvor vi hver mdr modtager en kasse fyldt med bleer, vådservietter og 2 valgfrie produkter – alt så det passer til en mdr. Det er så dejligt nemt + at det er de samme priser som i supermarkederne – kunne det blive nemmere!

P.s Kassen er en gave af eget valg fra Babykasse.dk og derfor sponsoreret.
Find også  Babykasse.dk på facebook ( her ) og instagram ( her )

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET SMUGKIG I VORES STUEN