NOMI ER ET MUST I HVERDAGEN – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
GULSOT OG MOR-SUR

NOMI ER ET MUST I HVERDAGEN

Nomi-5 Nomi-8 Nomi-6 Nomi-9 Nomi-1 Nomi-4 Nomi-3

Efter en lang dag med verdens skønneste lille væsen, er et varmt måltid tiltrængt. Tobias har mad tjansen i disse dage og han gør det til UG! Men vi har erfaret at bedst som maden er sat på bordet, vil kærlighedsvæsnet underholdes. Selvfølgelig!! Som mor er der ikke et valg, maden må spises kold da de små elsklinger altid kommer i første række 🙂

Det må være en situation som alle mødre har oplevet og netop derfor er vi er fuldstændig vilde med den smukke barnestol fra Nomi by evomove! Den har reddet flere aftensmaden og bør virkelig være i fast inventar hos alle børnefamilier! Med det skønne minimalistiske design, er Nomi ikke blot enorm smuk og pynter i vores hjem, men den også utrolig brugbar og handy. Med dens små hjul triller kærlighedsvæsnet med mig rundt i lejligheden, mens jeg både gør rent, ordner vasketøj, laver frokost og ja selv når jeg skal tisse – det hele mens hun bliver underholdt, snakket med OG sunget for. Endnu en vild evne vi kvinder har – MULTITASKING! Et perfekt match med Nomi by evomove 😉

Det fedeste i hele verden er at Nomi by evomove kan forvandles fra baby til barnestol, og kan følge kærlighedsvæsnet i mange mange år! At kunne kompinere design og bærdygtighed i én skønhed er fantastisk!

Læs også mit valg af Nomi barnestol her

P.s Stolen er en gave af eget valg fra Nomi by evomove og derfor sponsoreret.

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GULSOT OG MOR-SUR