OG HVAD SÅ HVIS JEG LUGTER LIDT!? – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
EN GLAD LILLE FIS OG EN SKIDE TRÆT MOR!

OG HVAD SÅ HVIS JEG LUGTER LIDT!?

IMG_2414

At gå lidt rundt i sin egen lille verden, med uglet hår ud til alle sider og ikke kan huske fra næse til mund. Apopo at huske – har jeg overhoved børstet tænder idag? Behovet for en amme app, for at huske hvilke bryst det lille kærlighedsvæsen sidst fik mælk fra – ja jeg har kortsigtet hukommelsestab! Og min ellers så fine ordensans er nydeligt skiftet ud med et stort rode hoved, jeg er en ny slags kvinde – jeg er nybagt mor!

Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst havde make up på eller for den sags skyld sidst fik ordnet mine negle. Mit hår har ikke set en børste i flere dage og min elskværdige Chanel parfume er skiftet ud af duften af gylp! Jeg er ikke den smukkeste udgave af mig selv og jeg kunne ikke være mere ligeglad hvad i al verden andre mennesker tænker. Og hvad så hvis jeg lugter lidt?! Jeg er på overlevelses mode og den eneste i min verden er kærlighedsvæsnet.

Livet som nybagt mor, betyder at dagene flyver afsted uden nogen fornemmelse for hvad man egentlig har lavet.. Øh.. Andet end at amme, vaske tøj, prøve at få styr på hjemmet, lege, underholde, baby sludre, ammet igen, skiftet ble 29 gange og for ikke at nævne bøvse og gylpe. Alt sammen på minus søvn – barsel er et fuldtids job og vi kvinder er fucking super seje!!!

Lad os lige klappe os selv på skuldrene og smil af de kære mænd der mener de har det hårdt 😉

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN GLAD LILLE FIS OG EN SKIDE TRÆT MOR!